Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Najbolje vježbe za seks i veću "izdržljivost" među plahtama

Najbolje vježbe za seks i veću "izdržljivost" među plahtama
1

Kegelove vježbe olakšavaju orgazam, vježbe za bicepse jačaju libido, sklekovi povećaju izdržljivost, dok tzv. sretno dijete jamči veću gipkost u spavaćoj sobi

VIDEO

Vježbe mogu poboljšati seksualni život, osobito kod žena. Njima često treba poticaj, a vježbanje pojačava cirkulaciju i tjera krv i u genitalije što povećava zadovoljstvo. Dobra priprema su čučnjevi, što se niže spuštate to mišići zdjelice više rade i omogućuju bolju kontrolu u orgazmu. Preporučuje se svaki dan raditi 15 do 30 čučnjeva, piše Woman's Day

Vježbe za veću gipkost

Bol u leđima ili nogama može uništiti trenutak strasti zbog čega se preporučuje poraditi na gipkost. Položaj sretna beba povećava pokretljivost i šansu za orgazmom. Dovoljno je leći na leđa s koljenima savijenima prema prsima i stopala uhvatiti rukama, pa potom noge lagano približiti podu. Ovu pozu treba držati tri do pet minuta. 

Vježbe za zdjelicu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobra prokrvavljenost genitalija osigurat će veće uživanje u seksu, a u tome pomažu vježbe za zdjelicu. Te vježbe jačaju mišiće i omogućuju intenzivniji orgazam. Najbolje je leći na leđa i saviti noge pod kutom od 120 stupnjeva i lagano podizati stražnjicu. Vježbu se preporučuje ponoviti 20 do 25 puta. 

Vježbe za bicepse

Vježbanje podiže razinu testosterona, spolnog hormona koji pomaže u seksualnom životu i žena i muškaraca. On jača seksualnu želju, a rast će potaknuti vježbe za bicepse. Dovoljno je dizati utege ili bočice vode svaki dan. 

Vježbe u paru

Vježbanje u paru poboljšava seksualni život, potvrdila su brojna istraživanja. Parovi tako mogu isprobati jednostavne vježbe koje će rasplamsati strasti, a jedna od njih je iskorak. Najbolje je u uspravnom stavu jednom nogom iskoračiti i saviti koljeno pod pravim kutom, a drugu nogu ispružiti prema iza. Pritom se partneri mogu međusobno pridržavati tako da jedno drugom stave ruku na rame. Vježbu treba ponoviti dva do pet puta. 

Kegelove vježbe

Vježba čini majstora, a za intenzivnije orgazme pomoći će Kegelove vježbe koje jačaju zdjelicu. Stišćite mišiće zdjelice koji su odgovorni za zadržavanje mokraće, kao da pokušavate spriječiti mokrenje. Vježbe tri puta na dan omogućit će vam orgazme iz snova, tvrde osobni treneri i seksualni terapeuti. 

Sklekovi

Obični sklekovi i vježbe s loptom jačaju cijelo tijelo, a povećavaju gipkost što ih čini odličnim treningom za žene, ali i muškarce osobito u misionarskom položaju kada je težište cijelog tijela na rukama. Preporučuje se napraviti 10 sklekova u tri serije, a isto vrijedi i za sklekove s loptom. 

Lezite na prsa i pod noge stavite loptu za pilates te se podignite od poda. Loptu potom zarolajte prema prsima pa natrag koristeći trbušne mišiće. 

Most

Most je jedna od vježbi u jogi koja jača mišiće zdjelice i omogućuju bolju kontrolu. Ona će ženi olakšati postizanje orgazma, ali i povećati pritisak na partnerov penis, što će popraviti i njegov užitak u seksu. Lezite na pod i savite koljena pod pravim kutom pa rukama obuhvatite gležnjeve. Nakon toga dignite stražnjicu od poda i držite 10 sekundi. Ponovite vježbu najmanje tri puta. 

Vježbe za bedra

Drhtanje bedra najčešće se događa tijekom ili nakon seksa, a za to su kriva loša forma i umor. Izdržljivost će povećati jednostavne vježbe. Najbolje je sjesti na stolicu s koljenima savijenim pod 90 stupnjeva i podići najprije jednu nogu, a potom drugu. Preporučuje se vježbu ponoviti u tri serije s 10 dizanja svake noge. 

Trikovi za eksplozivni orgazam jamče još više akcije u krevetu


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru