Najbolji božićni poklon je knjiga! | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najbolji božićni poklon je knjiga!

Najbolji božićni poklon je knjiga!

VIDEO

Ovog božića poklonite dio sebe kroz priču, darujte jedinstvenu i trajnu uspomenu, vječnog prijatelja i najljepši dar - knjigu! Odaberite jedan od naslova i usrećite svoje bližnje.

Put iskupljenja, John Hart

Dječak s pištoljem čeka čovjeka koji mu je ubio majku. Problematična detektivka nakon traumatične pucnjave na dužnosti mora se suočiti s vlastitom prošlošću. Nakon trinaest godina u zatvoru, nedužni policajac izlazi na slobodu, a na oltaru napuštene crkve u šumi pronađeno je tijelo omotano bijelim platnom...Grad je na rubu. To je Put iskupljenja.
“U ovom vrhunskom trileru, dobitnik Nagrade Edgar bavi se temom otpornosti ljudskoga duha i spremnosti na vjerovanje u trenucima bolne izdaje... Iako je Hart majstor preokreta, čitateljima će najzanimljivije biti upoznati njegovu odvažnu, ali povrijeđenu junakinju…” – Publishers Weekly

Nevolja, Linda Howard

Morganu Yancyju, operativcu i vođi tima paravojne skupine, ništa nije važnije od njegova posla. Ali nakon što upadne u zasjedu i gotovo izgubi život, Morganov narednik odluči doznati tko progoni članove njegovoga elitnog tima – i zašto. U strahu da će nepoznati neprijatelj ponovno napasti, Morgana šalju na udaljenu lokaciju uz upozorenje da se pritaji i ostane na oprezu. Međutim, između primamljive sustanarke koju je odlučan zaštititi i smrtonosne prijetnje koja čeka u sjeni, ostati pritajen pokazat će se njegovim najopasnijim zadatkom do sada. Privremena policijska načelnica planinskog gradića u Zapadnoj Virginiji, Isabeau “Bo”.

Sirakuza, Delia Ephron

Njujorčani Michael, slavni pisac, i Lizzie, novinarka, putuju u Italiju s prijateljima iz Mainea – Finnom, njegovom suprugom Taylor i njihovom kćeri Snow. “Od samoga početka“, kaže Taylor, “bila je to urota kako bi Lizzie i Finn mogli biti zajedno.“ Kao u Rašomonu, priča je ispričana s različitih stajališta, a likovi se razotkrivaju i sapleću o laži i nevjere, i bivše i sadašnje. Kako roman sve dublje zadire u bračne zavjere i izdaju, Snow, desetogodišnjakinja vješto upletena u dramu odraslih, postaje katalizator za katastrofu. Ephron izvanredno i pronicljivo razumije ljudsko srce te nam donosi duboka promišljanja o braku, prijateljstvu i smislu putovanja. Smještena na suncem opaljenoj obali Jonskog mora, Sirakuza se raspleće u ritmu psihološkog trilera, a neočekivan, posljednji čin nitko neće moći predvidjeti.

Bijeg od stvarnosti, Lisa Renee Jones

Već u dobi od osamnaest godina, zbog tragedije i mračne tajne, Lara je prisiljena pobjeći od svega što poznaje i voli te započeti novi život. Nakon šest godina skrivanja i s novim identitetom, Amy se naposljetku usudila povjerovati da su je zaboravili – iako ni sama ne može zaboraviti. Ali čim prestane biti na oprezu, duhovi njezine prošlosti brzo je sustižu i nagone na novi bijeg. U avionu, dok se pokušava suočiti s užasom još jednog gubitka identiteta i prisiljava se početi iznova, Amy se upoznaje s Liamom Stoneom, mračno privlačnim milijarderom samotnjakom koji je usto briljantan i glasovit arhitekt. Muškarcem koji zna što želi i uzima kad poželi. A ono što želi jest Amy.

Odbijajući prihvatiti “ne” kao odgovor, uvlači je u strastvenu ljubavnu vezu, vodeći je do granica njezine seksualnosti. Želi je posjedovati. Tjera je da poželi da bude posjedovana. Liam od nje želi sve i ne prihvaća ništa manje od toga. Ali što ako je Amy toliko slomljena.

Novi car, Steven Lee Myers

Nevjerojatna priča o putu do moći Vladimira Putina, koja ga prati od izlaska iz opskurnosti do uloge jednog od najkontroverznijih i najvažnijih svjetskih vođa. Bivši šef moskovskog ureda New York Timesa Steven Lee Myers pratio je Putina mnogo prije nedavnih događaja u Ukrajini te nam donosi najcjelovitiji i najzanimljiviji prikaz o njegovu usponu do moći. Uzbudljiva pripovijest o ruskoj moći i prestižu, koja će vas natjerati da okrećete stranicu za stranicom predstavlja hladnog i proračunatog vođu s golemom ambicijom i malo skrupula. Dok svijet traži način da se suoči s novom, samopouzdanom Rusijom, vrlo je važno razumjeti Putina. Vladimir Putin uzdigao se iz sovjetske neimaštine do vrhunca utjecaja u novoj ruskoj naciji. U predsjednički je ured došao 2000. godine kao reformist, smanjujući poreze te šireći pravo vlasništva, donekle osiguravši red i, naposljetku, prosperitet milijunima onih koji su demokraciju u ranim godinama nakon pada Sovjetskog Saveza iskusili samo kroz nestabilnost, siromaštvo i kriminal. No uskoro će Putin orkestrirati očuvanje nove vrste autoritarizma, utvrđujući moć, ponovno namećući silu svoje države, brutalno gušeći pobune i brzo se rješavajući disidenata, istodobno zadržavajući podršku mnogih.

Sve na svome mjestu, Cora Carmack

U Teksasu postoje dvije stvari koje su dragocjenije od svega ostalog – nogomet i trač. A obje su oduvijek upravljale mojim životom. Dallas Cole prezire nogomet. To se dogodi kada cijelo djetinjstvo provedeš u njegovoj sjeni. Polaskom na fakultet, došlo je njezino vrijeme da siđe s tribina i ostavi igralište (i igrače) u prošlosti. Ali život ne ide uvijek onako kako smo planirali. Kao da nije bilo dovoljno loše što će pohađati isti fakultet kao i njezin bivši dečko – nogometna zvijezda, njezin otac prihvaća posao kao novi trener sveučilišta Rusk. Dallas se još jednom nađe u sjeni oca i nogometa.… Carson McClain odlučan je od drugog vođe navale postati igrač prve postave. Potrebna mu je školarina i budućnost koju mu nogomet nudi. No kada predivna crvenokosa djevojka doslovno upadne u njegov život, njegova usredotočenost nije samo na kušnji. Ona je nestala. Dallas ne zna da je Carson u momčadi. Carson ne zna da je Dallas kći njegova novoga trenera. A ni jedno od njih ne zna kako odoljeti privlačnosti koju osjećaju.

Knjige potražite u prodaji u knjižarama V.B.Z.-a, Hoću knjigu, Znanja i u Tisak medijam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Stavite ovu biljku na balkon ili terasu i riješit ćete se dosadnih komaraca. Još i predivno miriše
ZA MIRNE LJETNE VEČERI

Stavite ovu biljku na balkon ili terasu i riješit ćete se dosadnih komaraca. Još i predivno miriše

Tamjanika nije zahtjevna, voli sunce i predivno miriše. Pa ćete, osim što ste otjerali komarce, imati i fin miris oko sebe koji podsjeća na tamjan. Može se kombinirati i s petunijama
Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav