Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Najskuplji hoteli svijeta: Rijetki si mogu priuštiti noć u njima

Najskuplji hoteli svijeta: Rijetki si mogu priuštiti noć u njima
1

Uključeno u cijenu: dizajnerski interijer, spa centar, pogled s oblaka, heliodrom, igranje biljara, slapove koje ukrašavaju zidove i zlatom ukrašene slavine

VIDEO

Novac ne vrijedi ništa ako ga imaš, a ne trošiš filozofija je koju pokušavaju ponuditi menadžeri najskupljih hotelskih apartmana na svijetu - a opet da to ne zvuči kao besmisleno rasipništvo. U kraljevskom penthouseu hotela President Wilson u Ženevi za 345 tisuća kuna po noćenju bogati premijeri i pop zvijezde vrijeme neće rasipati samo u vrhunskom luksuzu, nego i u potpunoj sigurnosti i privatnosti. Iza armiranih vrata i blindiranih prozora mogu uživati u panoramskom pogledu na najviši alpski masiv, Mont Blanc ili jezero Ženevu. 

Ako ih je naporna UN rasprava (na kojoj se mogu virtualno pojaviti uz pomoć Bang & Olufsen plazme od 65 inča) umorila, privatni lift odvest će ih u spa centar, prostoriju s klavirom, biljarom ili najukusnijim gastro delicijama u slučaju da ogladne. Hotelski menadžeri tvrde kako je u cijenu uključena i vrhunska usluga: goste dočekuju nadaleko poznati cvjetni aranžmani i kokteli, a traži li gost krevet koji ne stane u lift, iznajmit će dizalicu i ubaciti ga kroz prozor. 

345.000 kn

Kraljevski penthouse hotela president wilson u ženevi pruža luksuz i sigurnost.Na zadnjem, osmom katu, na 1680 metara kvadratnih gosti mogu uživati u 12 luksuzno opremljenih soba s 12 kupaonica, igrati biljar, slušati umjetnika na klaviru Steinway...

239.000 kn

Predsjednički apartman Raj Palace hotela u Jaipuru u Indiji bio je dom samog maharadže. Na gotovo 1500 četvornih metara zauzima cijela četiri kata koji su raskošno ukrašeni u zlatu, slonovači i staklu. Terasa s panoramskim pogledom na ‘ružičasti grad’ i soba s golemim šahovskim figurama samo su djelić luksuza ove ‘palače’. 

223.000 kn

Penthouse hotela ‘Četiri godišnja doba’ zauzima cijeli 52. kat i pruža pogled na sve strane Manhattana. Apartman s devet velikih prostorija luksuzno je uredio dizajner Peter Marino. Kristalna soba ima golemi kružni prozor, u zen sobi slapovi cure sa zidova.. Terapeut, sluga i vozač Rollsa strpljivo služe i čekaju gosta.

Dolce vita za plejboje i Rimljane

Bogataši kojima treba inspiracija za uređenje vlastita apartmana noć bi trebali provesti u luskuznom apartmanu ‘Villa La Cupola’ rimskog hotela Westin. Inspiriran antikom, dnevni boravak zapravo je ručno oslikana kupola visoka 12 metara, prepuna zlatnih svijećnjaka i Murano stakla. Gosti se opuštaju u kupelji koji je napravljena po uzoru na Pompeje, a vina iz nekih drugih stoljeća se ispijaju u podrumu zajedno s grožđem. Oni koji više cijene hedonizam ili lude tulume po Vegasu mogu prenoćiti u ‘Nebeskoj vili’ Hugha Hefnera u hotelu Palms. Apartman je opremljen sa svime što prosječan playboy treba: rotirajući kreveti, bazeni i jacuzziji koji se protežu na balkon, lift u staklu i osobni butler. Playboyjeve hostese su na drugom katu, a prave zečice čekaju ipak svoga Hefa.

135.000 kn

U hotela Atlantis na Bahamima nema mjesta minimalizmu. U apartmanu s deset soba prošaranim glamuroznim zlatnim sofama, svijećnjacima, krevetima i vazama. Već su i golema predsoblja izrađena od desetak vrsta mramora, a soba za zabavu ima čak i klavir za djecu.

131.000 kn

Kraljevski apartman hotela George V u Parizu: Prostrani apartman opremljen je francuskim antiknim namještajem te je ukrašen umjetninama iz 18. i 19. st. Spavaća soba povezana je s mramornom kupaonicom i parnom kupelji. 

100.000 kn

Kraljevski apartman hotela Burj al Arab, Dubai: Od otvorenja 1999. Burj Al Arab, hotel u obliku jedra, predstavlja vrh ekstravagancije i glamura. U cijenu kraljevskog apartmana uključeni su i privatno dizalo, kino, limuzina te helikopter.

98.000 kn

Predsjednički apartman Ritz-Carltona u Moskvi: Prozori od poda do stropa ovoga luksuznog apartmana gledaju na središte Moskve i Crveni trg. Grijani pod goste će štititi od hladne ruske zime, a vrijeme mogu kratiti u privatnoj knjižnici. 

84.000 kn

Sultanov apartman u hotelu Çirağan Palace Kempinski u Istanbulu u 16. stoljeću je bio rezidencija sulatna, a obnovljen je 1857. godine. Pogled na Bospor iz golemog bazena te vožnja helikopterom ili brodom uvijek su na usluzi gostima.

55.000 kn

Predsjednički apartman hotela Peninsula u Hong Kongu: Goste će na aerodromu dočekati Rolls-Royce ili helikopter te ih odvesti na 26. kat u luskuzni apartman veličine 370 četvornih metara. Batler, kuhar, vozač i teretana uključeni su u cijenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju
Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje