Lifestyle

Komentari 30

Najsretniji jež na svijetu putuje po cijelom svijetu sa smješkom

Kako se dobro ovaj afrički patuljasti ježić snašao kao model na 'razglednicama' iz raznih krajeva svijeta najbolje govori to trenutno ima više od 1,5 milijuna sljedbenika

Jež Herbee iz Njemačke jedan je od najvećih 'petfluencera' - zahvaljujući inspirativnim fotografijama koje na Instagramu objavljuje njegova vlasnica, Talitha Girnus iz Wiesbadena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Talitha je počela prvo počela objavljivati fotografije sa svojih putovanja na kojima se vidio Herbeeov prethodnik Mr. Pokee, a od njegove smrti ranije ove godine njena putovanja po svijetu predstavlja preslatki Herbee. 

Kako se dobro ovaj afrički patuljasti ježić snašao kao model na 'razglednicama' iz raznih krajeva svijeta, najbolje govori činjenica da Herbee trenutno ima više od 1,5 milijuna sljedbenika koji slijede avanture nasmiješenog ježića.

Penjao se po vrhu talijanskih dolomita 'di Sesto', Tre Cime di Lavaredo, šetao po austrijskom gradiću Altausseeu, ili se pak probijao kroz gužvu na visećem mostu Geierlay, čeličnoj turističkoj atrakciji u Njemačkoj.

- Nevjerojatni ljudi iz cijelog svijeta nadahnuto prate naše avanture prvenstveno jer im se sviđa poruka koju šaljemo: da zastanu, zaborave na tren na sve ozbiljne stvari koje se događaju u svijetu, i nasmiješe se skupa sa Herbeejem - napisala je na svom blogu vlasnica ovog patuljastog ježa, i poručila:

"Herbee i ja vas podsjećamo da nikada ne gubite vjeru, jer svijet je prepun čarobnih mjesta i trenutaka i ipak nije loše mjesto."

Herbiee je inače srca obožavatelja diljem svijeta osvojio najviše sa svojim nevjerojatnim 'smiješkom', ali i preslatkim izgledom u svojim 'home made' kompletićima koje mu vlasnica radi, poput zimskih čarapica i pletenih kapica.  

Više fotografija nasmijanog Herbeeja i prethodnika mu Mr. Pokeeja možete pogledati na njihovom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci