Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

Najstrastveniji parovi zodijaka: Ovan i Vaga su kao udar groma

Najstrastveniji parovi zodijaka: Ovan i Vaga su kao udar groma

Obično je riječ o znakovima koji u Zodijaku stoje jedan nasuprot drugoga. Snažno se privuku i imaju vrlo strastvene i uzbudljive interakcije, no neke ne potraju dulje od avanture...

VIDEO

Ovan i Vaga

Šarm i zavodljivost Vage na Ovna djeluje poput udara groma. Prilikom prvog susreta odmah osjete snažnu privlačnost kojoj ne uspijevaju odoljeti. Vaga je impresionirana energičnim i odlučnim nastupom svog partnera koji preuzima inicijativu, dok Ovna u njoj privlači upravo ono što njemu nedostaje – sklad, ravnoteža, ljubaznost, osjećaj za druge ljude. Uspiju li prihvatiti svoje različitosti, ovaj par ima velike šanse da stvori dugotrajan odnos temeljen na ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Bik i Škorpion

Ovo je priča o tjelesnosti, seksu, jakoj kemiji koja počinje i završava u krevetu. Škorpion je strastven, Bik je senzualan, oboje su hedonisti koji vole konzumirati sve ovozemaljske užitke. Nekad im se u odnosu novac pojavi kao problem, pa na tome trebaju raditi kako materijalna pitanja ne bi utjecala na opstojnost njihovog odnosa. Oni vole igre moći, rado eksperimentiraju u seksu, a ljubav izražavaju kroz dodire i strastvene zagrljaje. Važno je samo da ne pokušavaju dominirati i tlačiti jedno drugoga.

Zodijak: Koliko ste naporni u potrebi za svojim partnerom?
Zodijak: Koliko ste naporni u potrebi za svojim partnerom?

Blizanci i Strijelac

Oboje su spontani, ležerni, vole promjene i avanture. U njihovom odnosu nema ljubomore, ili je barem ne iskazuju na način da guše partnera. Vrlo brzo se slože oko najvažnijih životnih pitanja, a komunikacija je prilično važna stavka u njihovom odnosu. Privlače jedno drugoga upravo na toj razini dopuštanja i otvorenosti. Blizanca pali Strijelčeva slobodoljubivost, a Strijelac kod Blizanca voli to što je spreman o svemu progovoriti i što ga može uspješno pratiti u njegovim životnim pustolovinama.

Rak i Jarac

Toplina i emotivnost Raka magnetski vuče Jarca u njegovu blizinu. A ambicija, snaga i jasni stavovi Jarca, Raku daju osjećaj povjerenja koji je ključan da bi se Rak opustio i dao ono najbolje od sebe. Kemija je između njih dvoje prilično jaka. Najbolja je kombinacija kad je žena Rak, a muškarac Jarac, jer žena Rak voli biti zaštićena, a Jarac uživa u tom osjećaju da se netko uz njega osjeća sigurno. Jarac bi trebao paziti da karijeru ne stavlja ispred obitelji i odnosa, a Rak da ne miješa roditelje u svoj brak ili vezu s Jarcem.

Lav i Vodenjak

Kad se njih dvoje sretnu, počinju frcati iskre. Često se isprva ne privuku, dapače osjete neku odbojnost, postavljaju se jedno prema dugome s visoka, pa se dogodi i pokoja svađa. No kad prekorače te početne nesporazume i upuste se u odnos, vrlo brzo shvate da ne mogu jedno bez drugoga. Lavlje srce doslovce zarazi Vodenjaka koji na život više gleda s aspekta intelekta, pa ga ta lavlja srčanost baci na koljena. S druge strane Lava snažno privuče sposobnost Vodenjaka da sve sagleda hladne glave i često bude u pravu u procjeni životnih okolnosti i drugih ljudi.

Djevica i Ribe

Djevica je suzdržana, Ribe su emotivne. Ribe su romantične, Djevica je vrlo racionalna kad je ljubav u pitanju. No upravo ih te različitosti snažno privuku jedno drugome. Riba svojom nježnom prirodom uspijeva otopiti naizgled hladnu Djevicu, a Djevica svojim racionalnim pogledom na život uči Ribu kako se nositi sa svojim emocijama i razmišljati racionalno. Kad prihvate međusobne razlike i počnu učiti jedno od drugoga, ovaj odnos razvija se u strastvenu ljubavnu priču koja ima sve preduvjete da potraje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje