Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Hrvatski vojnik koji je zvijezda TikToka progovorio o obitelji: 'Prvenstveno sam suprug i otac'

Hrvatski vojnik koji je zvijezda TikToka progovorio o obitelji: 'Prvenstveno sam suprug i otac'
5

Filip Ščrbak nedavno je napustio vojsku, a uvid u njegov privatni život i fizičku spremu svakodnevno ima 540 tisuća pratitelja

VIDEO

Hrvatski vojnik Filip Ščrbak posljednjih osam godina bio je u službi vojnika, a nedavno je odlučio promijeniti karijeru. Naime, Filip je na nagovor kolega otvorio profil na društvenim mrežama, a čini se da je Tik Tok bio prava odluka za njega. U kratkom roku Filip je prikupio 540 tisuća pratitelja, a s obitelji se preselio iz Slavonije preselio u Petrinju.

- Ja sam prije osam godina počeo raditi u vojsci i dobio preseljenje tu. Imali smo izbor da ja putujem doma ili da se svi tu preselimo. Na kraju smo tu kupili kuću i ostali - rekao je Filip za Una TV, a najavu je podijelio i na svom Tik Toku.

POGLEDAJTE VIDEO:

@scrbaksaurus Reply to @scrbaksarus_fp Voli vas gang🥰 insta:scrbaksaurus #scrbaksaurus ♬ Get You The Moon - Kina

Filip se posvetio snimanju raznih videa, a ističe kako je prvenstveno suprug i otac. Filip i supruga Ines često treniraju i paze na zdravlje i fizičku spremu u što uključuju i svoje sinove.

- Na početku nisam vjerovala da će moći izvesti te neke stvari, kao vući auto hodajući na rukama. Rekla sam 'nemoguće', bili smo se porječkali. Ali sad sam sigurna u njega, znam koliko se trudi - rekla je ponosno supruga.

- Tko želi biti vojnik, mora biti fizički spreman. Ako nije fizički spreman, nije spreman za vojsku - smatra Filip.

- Vojska me podigla i izgradila da postanem muškarac i napunila samopouzdanjem svoje najbolje godine života dao sam domovini.
Ja ću do kraja svog života biti vojnik u srcu a domovina uvijek može računati na mene ako zatreba. Ja život gledam kao poglavlja upravo je ovo divno poglavlje završilo i ulazim u novo poglavlje svog života! Jednostavno mislim da sam dovoljno odrastao i želim postići nešto vise u životu za sebe i svoju obitelj od same vojske. Ulazim u privatni business još vam neću otkriti o čemu se radi ali uskoro ćete saznati! Nadam se da će ovo novo poglavlje biti uspješno kao i prethodno - napisao je FIlip na Instagramu.

Ščrbak organizira i razne izazove za one koji žele biti u boljoj formi, a jedan od prvih videa koje je snimio je postao viralan. Na videu radi izrazito zahtjevnu verziju skleka dok mu je supruga sa sinovima na leđima.

- Dizanje cijele obitelji - napisao je i dodao emotikon crvenog srca.

Pratitelji su oduševljeni njegovim mogućnostima, pa mu često ispod videa napišu komplimente.

- 'Najjači si', 'Svaka čast', 'Nevjerojatno'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom