Lifestyle

Komentari 178

Najzlobniji znakovi horoskopa: Znate li tko je na vrhu ljestvice?

Najzlobniji znakovi horoskopa: Znate li tko je na vrhu ljestvice?

Svatko ima neku zločestu crtu u sebi, no kod nekih je ona ipak izraženija i naglašenija. Evo kako izgleda redoslijed horoskopskih 'zlikovaca' i njihovih osobina - od onog najzlobnijeg do najboljih

12 horoskopskih znakova poredanih od najvećeg do najmanjeg 'zla':

1) Škorpion - najopakiji horoskopski znak

Bez previše neizvjesnosti, pehar za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpiona! Osobnost Škorpiona puna je zamršenih slojeva, a ipak su osobine koje najsjajnije blistaju njihova lukavost i prepredenost. Poslušajte naš savjet i nemojte im se zamjeriti.

2) Lav - glavni spletkar

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonamjeran um. Lav voli biti zvijezda showa i učinit će sve da ostane u središtu pozornosti! Lav je horoskopski znak koji će najvjerojatnije postati poznat i nije spreman ništa prepustiti šansi. Tko mu se nađe na putu njegovih ciljeva, on ga samo pregazi.

3) Djevica - zli genije

Djevica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste mozak da bi smišljali zle planove. Djevica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega toga vjerojatno smišljaju mnoštvo lukavih planova.

4) Ovan - čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri znaka Vatre, osobnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto događa protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa i u planiranju osvete neprijateljima.

5) Bik - nezaustavljiv u pitanjima zla

Svi znaju da je Bik jedan od najtvrdokornijih horoskopskih znakova, ali jeste li i vi znali koliko su zli? Bik nije horoskopski znak koji  lako prelazi preko ičega i zaista ima problema s opraštanjem i kretanjem dalje.

6) Jarac - voli spletke i intrige

Jarac je poznat po hladnom i proračunatom karakteru što ih čini pravom silom na koju treba računati. Jarac je pametan znak i uvijek pametno bira bitke; njihov intelekt znači da mogu nadmudriti apsolutno svakoga.

7) Vodenjak - ima zle trenutke

Ličnost Vodenjaka prilično je opuštena i slobodoumna dok se ne osjećaju zarobljeno u neugodnim situacijama. Kad god se Vodenjak osjeća napadnutim ili tjeskobnim, njihova zla strana nastoji izaći van i sav pakao nastupi, unatoč tome što su prilično pozitivan horoskopski znak.

8) Blizanci - zli su slučajno

Kao jedan od najpričljivijih horoskopskih znakova, Blizanci iskreno vole biti okruženi drugim ljudima i ne bi ni sanjali da smišljaju zle planove i napade, jer se naprosto koncentriraju na pozitivu. Blizancima treba više mira i ljubavi nego bilo što drugo.

9) Rak - previše dobar

Kao jedan od najosjetljivijih horoskopskih znakova, ne treba čuditi da Rak nije među 'zlim znakovima'. Rak je ljubavnik, a ne borac i prvom se prilikom okreće od sukoba i drame. Zao može postati samo ako 'pukne' nakon jako dugo trpljenja.

10) Strijelac - borac protiv zla

Kad bismo morali imenovati bezbrižni i sretni horoskopski znak, predložili bismo Strijelca. Kao najduhovitiji horoskopski znak, Strijelac je prezauzet zbijajući šale da bi se koncentrirao na svjetsku dominaciju i druge zle stvari.

11) Ribe - mrze loše vibracije

Ribe nemaju zlog atoma u svom tijelu i pokušavaju izbjeći negativnost gdje god je to moguće. Ribe su jedan od najdražih horoskopskih znakova i bez obzira na to koliko ih puta povrijede osjećaji, nikad neće reagirati negativno.

12) Vaga - najplemenitiji znak

Vaga je jedan od tri horoskopska znaka koja su previše 'dobra', što znači da su beznadni kad je zlo u pitanju. Opraštaju neviđeno brzo, treba im dugo da se naljute, uvijek sagledavaju dobru snagu nekog i daju opravdanje za njegove zle postupke.

Najčitaniji članci