'Nakon 25 godina braka moj muž tvrdi kako sin nije njegov' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 93

'Nakon 25 godina braka moj muž tvrdi kako sin nije njegov'

'Nakon 25 godina braka moj muž tvrdi kako sin nije njegov'
1

Imam noćne more jer on to tvrdi tako uvjerljivo da sam počela i sama sumnjati. Sin je otišao u inozemstvo, zaposlio se i postao samostalan. Zvuči lijepo, ali nije baš tako...

VIDEO

Poštovani Mevludine, 

S mužem sam živjela 25 godina, imamo zajedničkog sina. Trudila sam se biti dobra i marljiva žena, a zauzvrat sam dobila nasilje, prevare i laži. Nisam više izdržala i napustila sam ga. Sad tvrdi da sin nije njegov i da bi bilo najbolje da to riješimo na sudu.

Imam noćne more jer on to uvjerljivo tvrdi tako da sam počela i sama sumnjati. Sin je otišao u inozemstvo, zaposlio se i postao samostalan. Zvuči lijepo, ali nije baš tako. Zatvara se u sebe i depresivan je. Čak mi je priznao da se jednom pokušao ubiti. Molim vas za savjet kako da pomognem sinu. Puno vam hvala na odgovorima. 

Šifra: Zahvalna majka 

Odgovor:

Suprug sumnja, ali vi ste u tom razdoblju bili s dva muškarca, pa najbolje znate tko je otac. On će u budućnosti pokrenuti parnicu i DNK testiranje, tako da će se to riješiti, ali vi ionako znate pravu istinu. Prioritet je sin, bio je energičan i sretan, sad je bezvoljan, depresivan i vrlo zbunjen.

Ponekad ga posjetite i otvoreno razgovarajte. Recite mu da ga prihvaćate takvog kakav je i da ga volite, ali da mu je ipak potrebna stručna pomoć. Podržite ga u njegovim stavovima jer je postao preosjetljiv i nestabilan.

Uz puno truda, krajem iduće godine puno toga će se rasvijetliti te će krenuti nabolje vama i sinu. Dobra ste žena i majka. Posvetite se sinu što više možete. Sretno.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 93

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama