Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

'Našem čudu dali smo čudesno ime - Bellatrix Daenerys Leia'

Bračni par je ostao u šoku kad su im rekli da ne mogu više imati djece. Oduvijek su sanjali o velikoj obitelji, a taj san im se na kraju i ostvario, ali ne bez slomljenih srca I malo znanstvene fantastike u međuvremenu

VIDEO

Bellatrix Daenerys Leia Davies rođena je četiri tjedna prije termina, a roditelje Kay (29) i Glyn Davies (39) iz Runcorna u Cheshireu iznenadila je na Novu 2019. godine.

Ništa ne bi bilo tako neobično da Bellatrix nije malo čudo s vrlo posebnim imenom.

Bračni par, koji već ima četvero djece, ostao je u šoku kad su im doktori rekli da je Kay nakon operacije uklanjanja pretkancerogenih stanica iz vrata maternice ostala neplodna. 

- Nakon operacije uklanjanja pretkancerogenih stanica, doktori su me upozorili da mogu ostati neplodna, te su mi tijekom jednog od mojih pregleda to i potvrdili. Bilo je jasno da misle da više neću imati djece. Bila sam potpuno slomljena jer sam oduvijek željela veliku obitelj i osjećala sam da četvero djece nije dovoljno - rekla je Kay.

Samo dva tjedna kasnije, Kay i Glyn su ostali u šoku kad su saznali da je Kay trudna s blizancima. 

- Bila sam oduševljena i uzbuđena što ću reći Glynu da će ponovo postati tata jer je i on bio jako uzrujan kad smo saznali da više neću moći imati djece. Odlučila sam zamotati test za trudnoću kao poklon i dati mu da ga otvori. Kad je shvatio što drži u rukama, od sreće se rasplakao - kaže Kay.

Ipak, njihove nade da će proširiti obitelj su skoro nestale kad im je ginekolog rekao da je Kay izgubila jednu bebu, a da je pitanje hoće li druga preživjeti. 

Do pola trudnoće Kay je inzistirala da će se njezina kći zvati Rosie, ali kako su ona i Glyn zaljubljenici u fantaziju i znanstvenu fantastiku, prošle jeseni vrijeme su uglavnom provodili gledajući reprize serije 'Igra prijestolja' kad je Kay odlučila da djevojčici treba posebnije ime. 

'Ne želim poslati dijete u vrtić da ju ne vrijeđaju zbog mene...'
'Ne želim poslati dijete u vrtić da ju ne vrijeđaju zbog mene...'

- Uvijek sam mislila da će ju nazvati Rosie, ali nakon svega što se dogodilo odlučila sam da želim da moja djevojčica nosi čudesno ime - rekla je Kay, koja većinu vremena provodi kod kuće s djecom. 

- Uvijek sam voljela ime Bellatrix otkad sam prvi put pročitala Harryja Pottera, a onda smo gledali Igru prijestolja i rekla sam Glynu da želim dodati i Daenerys - prisjeća se.

- Odgovorio mi je da ako će dijete nositi imena mojih omiljenih likova da će i on dodati svoje, Leia po princezi iz Ratova zvijezda - objasnila je kako je njezina kći završila s tri jako posebna imena.

Budući da su se odlučili na tako posebnu kombinaciju imena, par se odlučio otići korak dalje i uredili su njezinu sobu te kupili garderobu u duhu tih serija i filmskih serijala. Mala Bellatrix je okružena stvarima iz Harryja Pottera, Igre prijestolja i Ratova zvijezda, na što su potrošili jako puno novca.

- Kupili smo sve moguće što je povezano s Bellatrix, a kupili smo i puno figurica - objašnjava Kay. 

Tata Glyn, vozač dostave, otkrio je da nisu svi shvatili reference vezane za njezina imena. 

Naljutio trudnu suprugu: 'Nisi sama zaslužna za naše dijete'
Naljutio trudnu suprugu: 'Nisi sama zaslužna za naše dijete'

- Naša obitelj je mislila da je to neobično, ali i oni su veliki obožavatelji Harryja Pottera, pa su se oduševili izborom imena, te su rekli da je ime neobično, ali lijepo - rekla je Kay.

- Neki ljudi ne znaju odakle je, a ponekad i krivo shvate i nazivaju je Beatrice ili Bella. Ali najbitnije je da je nama njezino ime posebno - dodaje.

Bellatrix Daenerys Leia Davies je od prvog trena bila pravi mali borac i sada je sretna i zdrava mala djevojčica. A Kay i Glyn su oduševljeni što su dobili svoje malo čudo piše britanski Daily Mail.  

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith