Lifestyle

Komentari 17

Nasmijala internet: Imitirala je seksi sliku J.Lo - urnebesna je!

Nasmijala internet: Imitirala je seksi sliku J.Lo - urnebesna je!

Jedna se majka odlučila našaliti na svoj račun, ali i na račun 'seksi' Instagram fotki te je rekreirala poznate prizore na svoj duhovit način. Ta je australska komičarka s tim potezom nasmijala mnoge

Celeste Barber, australska mama i komičarka, oglasila se na Instagramu kako bi podijelila svoj pokušaj rekreiranja slike Jennifer Lopez nakon što je pjevačica objavila svoj najnoviji singl. I dok je J.Lo svakako privukla pažnju, ne može se reći da Celeste nije postigla isto - i pritom dobrano nasmijala ljude, prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: Humanitarni Instagram profil

Na fotografiji Jennifer je odbacila odjeću za službenu naslovnicu svog najnovijeg singla 'In the Morning'.

Kad je mama rekreirala pozu, na sebi nije imala ništa osim tangi, a kako bi zaštitila svoje grudi, pažljivo je položila ruku preko tijela držeći se za koljeno rukom poput pjevačice. Celeste je snimku podijelila sa svojih 7,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, gdje je napisala: 'Ja sam ova desno'

Otkad je podijeljena, dobila je preko 650 tisuća lajkova.

Komičarku su preplavile i pohvale njezinih pratitelja koji kažu da ih 'ne mogu razlikovati'.

Jedna je osoba rekla: 'Čekala sam da vidim koliko će vremena trebati!'

Dok je drugi rekao: 'Ovo je sjajno' i 'da nisi napisala ne bih znao #clone'.

Međutim, ovo nije prvi put da je Celeste parodirala trenutak slavne osobe. Celeste je zadnji put viđena kako rekreira sliku Rite Ore koja je stajala noseći samo par jarkocrvenih kožnih rukavica.

Kad je mama ponovno stvorila pozu, odjenula je modni par plavih i žutih rukavica za čišćenje i napisala riječ 'tetovaža' umjesto grafičke tinte zvijezde na boku, što su obožavatelji smatrali smiješnim.

Pogledajte još neke od njenih smiješnih imitacija: 

Najčitaniji članci