Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

'Imam 52 godine i volim šetati gola - ali moja djeca to mrze...'

'Imam 52 godine i volim šetati gola - ali moja djeca to mrze...'

Instagram Lizzie Cundy prepun je provokativnih fotografija koje je objavila tijekom pandemije. Košenje travnjaka u badiću i donje rublje od maski za lice samo su neke od njih

VIDEO

Ljubiteljica oskudnih odjevnih kombinacija koja pokazuje svoje nevjerojatno tijelo, 52-godišnja Lizzie Cundy podigla je stvari na drugu razinu i to samo s peglom i nekoliko strateški postavljenih maski kako bi zaštitila svoju intimu u nedavnoj objavi na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lizzie voli šetati gola

Pokretanje videa...

Lizzie Cundy 01:06

 

- Osjećam se slobodnijom kako starim. Sada imam 52 godine i osjećam se seksi. Volim biti gola i takva raditi kućanske poslove. Mislim da u tome nema ništa loše. Rođeni smo goli i svi imamo iste dijelove, a ja volim slobodu - objasnila je.

Lizziein Instagram prepun je provokativnih fotografija koje je objavila tijekom pandemije. Neke uključuju njezino košenje travnjaka u haljini i štiklama te farbanje kuće u kupaćem kostimu.  

- Pomislila sam: Moram pokušati ljudima izmamiti osmijeh na lica i nasmijati ih - kaže Lizzie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

- Radi se o tome da budem samouvjerena i, da budem iskrena, nikada u životu nisam bila spremnija to pokazati. Kad sam imala 20 godina, nikad ne bih pomislila da bi mogla biti gola cijelo vrijeme, ali s godinama je došlo samopouzdanje. Svi smo različitih oblika i veličina, trebamo proslaviti to. Volim da moje slike ljudima donesu malo radosti u ova Covid vremena. Nadam se da ću to i dalje raditi kada budem imala 80 godina. Smijem se i prihvaćam činjenicu da sam naučila voljeti svoje tijelo - ispričala je.

Užitak za nepce: Prefine kuglice od bijele čokolade i limuna
Užitak za nepce: Prefine kuglice od bijele čokolade i limuna

Poboljšan seksualni život

Međutim, ona od ožujka svako jutro radi 20-minutni trening visokog intenziteta. Lizzie, koja je trenutno slobodna, ali izlazi, kaže: 'Sad sam puno sigurnija u spavaćoj sobi zbog ovih treninga. Čim su se teretane zatvorile, uspaničila sam se. Ali sam se sabrala i počela raditi hiit treninge. Čim se probudim, napravim hrpu vježbi poput trbušnjaka, propadanja, sve one stvari koje ne želite raditi. Kao što je moja mama uvijek govorila: 'Ako imate vremena sjesti za telefon i popiti šalicu čaja te čavrljati s prijateljem, onda imate vremena i za malo vježbanja''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

No dok je reakcija njezinih sljedbenika na Instagramu nadasve pozitivna, Lizzieina dva sina - James (19), koji živi s njom, i glumac Josh (25) koji trenutno u Madridu zajedno s Joan Collins snima film - nisu toliko oduševljeni egzibicionističkim potezima njihove mame.

- Znam da ponekad oba moja sina stave ruke na glavu kada vide slike koje objavim. Često kažu: ‘Mama, neću slikati takve slike za tvoj Instagram!’ Ali nikad mi ne kažu da prestanem. Poznaju mene i moj smisao za humor - tvrdi Lizzie. Lizzie je to bio put do boljeg samopouzdanja kada se 2010. rastala od nogometaša Chelseaja, Jasona Cundyja, nakon 16 godina braka uslijed tvrdnji da ju je varao s opernom pjevačicom Hannah Pedley. Par se vjenčao 2015. godine i imaju sina.

- Bilo je vremena kad sam stvarno željela da se sve završi. Kad bi mi se veza raspala, preuzela bih kontrolu nad sobom nejedenjem, jer sam bila jako nesigurna - kaže Lizzie. 

Prisjetila se i kako je u rujnu 2010. godine, dan nakon što je njezin bivši suprug okončao brak, morala prisustvovati filmskoj premijeri radi revijalne emisije ITV At The Movies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

- Sjećam se da sam prvog dana posla, intervjuirajući filmske zvijezde, plakala i nisam spavala, jer me noć prije Jason napustio. Sjećam se da me je srce boljelo, ali mama mi je rekla: 'Ustani, istuširaj se, stavi ruž i nasmiješi se, i nitko nikada neće znati’. I tako sam i učinila, bio je to najbolji savjet. Hvala Bogu na šminki - prisjeća se.

Ljuta mladenka: Poslali ste mi krivu vjenčanicu! Iz salona joj odgovorili: Odjenuli ste je krivo
Ljuta mladenka: Poslali ste mi krivu vjenčanicu! Iz salona joj odgovorili: Odjenuli ste je krivo

Gubljenje identiteta

Lizzie je godinama zakopavala tu svoju traumu, prije nego što je započela terapiju prošle godine. Pohađa tjedne seanse s terapeutom kako bi se mogla pomiriti s prošlošću.

- Shvatila sam da mi treba pomoć, zato što sam to znala skrivati. Jako je važno razgovarati. Ako sve sakupljate u sebi, puknut ćete. Ponekad bih se probudila u suzama i pomislila: ‘Zašto plačem?’ Ali to je zato što nikada o tome nisam razgovarala - ispričala je. Osim terapije, Lizzie kaže da joj je i pridruživanje Instagramu prije tri godine donijelo veliko povećanje samopouzdanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

- Pomislila sam nakon razvoda: 'Želim biti snažna, glamurozna žena. Ako se želim odjenuti seksi i biti glavna, što je u tome loše?'. Na neki način, kada ste u braku s nogometašem, nekako izgubite identitet. Ali morala sam shvatiti da je moje vrijeme da zablistam i jednostavno sam se iznova oporavila - radom i društvenim mrežama - dodala je.

Devet loših odluka koje trebate izbjegavati tijekom renovacije
Devet loših odluka koje trebate izbjegavati tijekom renovacije

Profili na društvenim mrežama su Lizzie čak pomogli da pronađe nekoliko ljubavnih veza, međutim, danas ne odaje puno toga.

- Dobivam mnogo poruka od muškaraca koji mi se obraćaju na Instagramu. Postoji nekoliko muškaraca u mom životu, ali za sada sam to odlučila zadržati za sebe - zaključila je, piše The Sun.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI U KOJOJ MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith