Lifestyle

Komentari 1

Naučite jedan od ovih 10 jezika, jer su najprivlačniji na svijetu

Naučite jedan od ovih 10 jezika, jer su najprivlačniji na svijetu

Najprivlačniji je onaj jezik od kojeg nam srce brže zakuca. Istraživači su napravili listu od deset najatraktivnijih jezika svijeta, a prvo mjesto je očekivano zauzeo talijanski

Nije velika tajna da način govora i artikulacija mogu biti jedni od ključnih faktora privlačnosti. Drugi jezici i naglasci, različiti od onih koje upotrebljavamo, mogu nas lako nekome privući.

POGLEDAJTE VIDEO Kako zavesti ženu:

Istraživače s platforme za e-učenje 'Preply' je zanimalo koji svjetski jezik je najatraktivniji. Okupili su deset dobrovoljaca, spojili su ih na uređaje za praćenje otkucaja srca pa su im krenuli puštati koketne razgovore na različitim jezicima svijeta. Pratili su što se događa s otkucajima.

Zaključili su da je najprivlačniji onaj jezik od kojeg nam srce brže zakuca. Napravili su listu od 10 najatraktivnijih jezika svijeta, a prvo mjesto je očekivano zauzeo talijanski, prenosi bestlifeonline.com.

Top lista najprivlačnijih jezika svijeta:

Pixsell

Irski naglasak proglasili najseksepilnijim

Engleski s oštrim irskim naglaskom lani je proglašen najseksepilnijim jezikom na svijetu, a oni koji su ga imali prilike slušati uživo, tome se ne čude. Talijanski je zauzeo drugo mjesto, a škotski naglasak je bio treći.

Internetska platforma za anketiranje Onepoll.com pitala je 5000 muškaraca i žena koji naglasak ostavlja najbolji dojam na njih i pomalo im budi leptiriće u trbuhu. Većina je bez puno razmišljanja odabrala - irski. Žene su se odmah sjetile glumca Colina Farrella koji bez tog naglaska ne bi bio toliko zanimljiv i privlačan, rekle su.

Najčitaniji članci