Od organizacije hladnjaka, nabavci namirnica, pripremi temeljaca, izrade kruha, rižota i mesnih jela - na Akademiji možete svladati osnove u samo 5 tjedana
Naučite kuhati već u 5 tjedana na Akademiji Gastronomada
Dođite i pridružite nam se u mirisnom svijetu kuhanja na tečaju kuhanja za početnike. Predznanje vam nije potrebno – ne morate znati skuhati tjesteninu niti napraviti kruh, pohati kotlete ili ispeći ribu.
Dvaput tjedno, u blok radionicama od tri sata, kroz pet tjedana, naučiti ćete o organizaciji kućnog hladnjaka i nabavi namirnica (od kumice ili iz omiljenog dućana), otkriti ćete tajne rižota i domaćih tjestenina, naučiti razne načine obrade i pripreme mesa, izrađivati sami kruh, ali i torte i kolače, a ribe, školjke i mekušci više neće biti misterij.
Na ovom početničkom tečaju radi se u grupama do 12 osoba, a to znači da kuhari i voditelji imaju dovoljno vremena sa svakim polaznikom temeljito proći kroz sve detalje tema koje se obrađuju. Kod nas ćete dobiti sav potreban pribor i namirnice, na Vama je samo da napokon odlučite mali dio svojeg slobodnog vremena utrošiti na koristan i zanimljiv način. Više informacija pronađite na službenim stranicama Kluba gastronomada.