Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Naučite se šminkati uz pet najboljih majstora s YouTubea

Naučite se šminkati uz pet najboljih majstora s YouTubea
6

Kako izabrati boju pudera, nanijeti rumenilo ili umjetne trepavice? Ovi vizažisti podijelili su svoje male tajne te osvojili srca milijuna djevojaka diljem svijeta

VIDEO

Tajne majstora šminke, osobito onih koji uređuju holivudske zvijezde i pravi su majstori svog posla, danas više nisu nedostupne običnim djevojkama. Osim stotina beauty blogerica - djevojaka i žena koje iz entuzijazma pišu i snimaju video upute o tome kako se našminkati , na YouTubeu svoje znanje dijele i oni kojima su klijenti Keira Knightley ili Kate Winslet , a kod nekih je upravo YouTube bio zaslužan da od entuzijasta postanu profesionalci u svijetu make-upa.

U video uputama koje vizažisti objavljuju možete naučiti i osnovne stvari - poput toga kako odabrati pravu boju pudera ili kako se koriste kistovi za šminkanje sve do uputa kako se našminkati poput Kim Kardashian, Rihanne ili Marilyn Monroe.

Ako se želite naučiti šminkati ili otkriti trikove poznatih svjetskih vizažista, ovih 5 kanala na YouTubeu svakako morate posjetiti:

1. Lisa Eldridge

Renomirana vizažistica sa zvjezdanom klijentelom - uglavnom britanskim glumicama poput Kate Winslet, Keire Knightley i Emme Watson, na YouTubeu nesebično dijeli svoje trikove te se doslovce šminka pred kamerama tako da se od nje može naučiti točno kako se koji proizvod i gdje nanosi. Lisa Eldridge početkom 2015. postala je kreativna direktorica prestižnog make-up brenda Lancome, ali svojoj je publici obećala da će nastaviti snimati upute za njih te jednako koristiti sve brendove, a neće zaboraviti na one koji si ne mogu priuštiti skupu šminku.

VIDEO

2. Wayne Goss

Iako iza sebe ima 15 godina iskustva kao vizažist, YouTube je od Waynea Gossa napravio zvijezdu - njegov iskren i prizeman pristup, jednostavni savjeti te otkrivanje nekih dobro čuvanih tajni kozmetičke industrije privukli su gotovo dva milijuna pretplatnika. Kad je predstavio svoju liniju kistova za šminkanje, kolekcija se rasprodala u pet minuta!
Rijetko iskren u recenziranju proizvoda, s gledateljima dijeli i detalje iz svoje intime pa je tako na YouTubeu priznao da je gej.

VIDEO

3. Michelle Phan

Ova mlada djevojka nije mogla pronaći posao pa je pokrenula kanal na YouTubeu i postala - zvijezda. Ne samo da su njezini filmići skupili oko milijardu pregleda, a kanal 8 milijuna pretplatnika nego je salijeću svjetski poznati brendovi kako bi kreirala šminku za njih ili ih predstavila gledateljima.  Talent za biznis na YouTubeu odlučila je pretvoriti u multimilijunski posao pa je pokrenula kompaniju u kojoj druge mentorira kako uspjeti na YouTubeu.

VIDEO

4. Pixiwoo

Vizažistice i sestre Sam i Nicola čine dvojac Pixiwoo , a objavljivati na YouTubeu su počele još 2008. godine. U međuvremenu su ostvarile suradnju s mnogim brendovima, pa i osmislile potpuno novi brend kozmetičkih kistova. U njihove klijente ubrajaju se Paul McCartney, Val Kilmer i Neve Campbell, ali bez obzira na to svaki tjedan svojim poklonicima isporuče najmanje jedan video u kojima pokazuju kako se našminkati .

VIDEO

5. MakeupGeek

Marlena, koja stoji iza YouTube kanala i brenda Makeup Geek, počela je s idejom da pomogne ženama naglasiti prirodnu ljepotu, savjetuje ih, ali i nauči kako izvući najbolje iz kozmetičkih proizvoda. Ima više od milijun pretplatnika, a najpopularnije su upute o problemima koji muče mnoge  - kako sakriti tamne podočnjake, savjeti za početnike u šminkanju, kako nanijeti rumenilo...
Makeup Geek potpisuje svoju liniju kistova i šminke.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju