Lifestyle

Komentari 17

Ne skriva bujne obline: Modne kombinacije Ashley Graham

Ne skriva bujne obline: Modne kombinacije Ashley Graham

Ashley zna da hodanje u vrećastoj odjeći nema nikakvog smisla, niti skriva bilo što. Svakom svojom odjevnom kombinacijom ona ističe sve ono lijepo, ženstveno i vrlo, vrlo seksepilno na sebi

Oblik pješčanog sata smatra se vrlo privlačnim na svakoj ženi pa je zato vrlo bitno naglasiti struk kad god je to moguće. Poznata američka plus size manekenka Ashley Graham (32) to itekako dobro zna. Ona se nimalo ne srami svojih raskošnih oblina i naslaga sala po tijelu, već ih ponosno pokazuje gdje god se pojavi.

Ashley je 2016. godine postala prvi plus size model na naslovnici magazina 'Sports Illustrated Swimsuit Issue'. Tada je bila u kategoriji žena koje u SAD-u nose konfekcijski broj 16, što bi bilo 46 u našim krajevima.

Mnogi muškarci sanjaju o ženi poput nje.

Ashley zna da hodanje u vrećastoj odjeći nema nikakvog smisla, niti skriva bilo što. Svakom svojom odjevnom kombinacijom ona ističe sve ono lijepo, ženstveno i vrlo, vrlo seksepilno na sebi.

Ova izuzetna žena zagovornica je pozitivnog pogleda na vlastito tijelo i inspiracija je mnogima. Lani je bez imalo sustezanja priznala da se u trudnoći udebljala preko 20 kilograma i 'da ju je baš briga za to'. Važnije joj je bilo uživati u promjenama koje je razvoj djeteta u njoj nosio sa sobom.

Izdvojili smo njezinih 10 modnih kombinacija. Neka vam posluže kao inspiracija: budete ponosne na svoja tijela i ne sramite se vlastitih oblina.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

 

Najčitaniji članci