Obavijesti

Lifestyle

Komentari 134

Ne želi izlaziti s muškarcima koji imaju preko 48 - evo zašto

Problem s muškarcima mojih godina je da su razvedeni, udovci, još uvijek u braku ili love mlađe žene. Izbor je jako ograničen... Uz sve ostalo, većina je ćelava i imaju velike trbuhe..., požalila se Britanka

VIDEO

Kym Vincenti (56) je samohrana majka koja živi u Greenwichu u Londonu. Žena posvećena zdravlju i izgledu objasnila je svoje stavove vezane za muškarce te priznala da nikad neće biti s muškarcem koji ima preko 48 godina. Ovo je njezina priča:

Ljudi obično misle da sam u četrdesetima, najčešće mi daju 42 godine, ali zapravo sam u srednjim pedesetima. Unatoč tome, nikad nisam bila s nekim od 50 godina - i nikad neću biti.

Me, wrinkles and all. Look after yourself but embrace the ageing process. it's a privilege denied to many <3

Posted by Kym Vincenti on Sunday, December 9, 2018

Dok su 50-e možda nove 30-e za žene, kad je riječ o suprotnom spolu, to je broj koji signalizira da su njihove najbolje godine odavno prošle. Muškarci koji su prešli pedesetu ne samo da izgledaju staro, oni su i mentalno stari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za početak, muškarci u ovim godinama imaju tvrdo ukorijenjene navike i nemaju se nikakvu namjeru mijenjati ili čak isprobati nešto novo. Oni imaju omiljeni kafić, preferiraju određenu marku odjeće i neće ni razmisliti o tome da postoje i druge opcije.

Što se tiče fizičkog izgleda? Molim vas! Uopće se ne brinu za sebe. Tipični izgled pedesetogodišnjaka uključuje bradu i veliki okrugli trbuh. Njihov osjećaj za modu se najbolje može opisati kao iz prošlog stoljeća.

Magic happens when you're in the woods with sunlight on your face <3

Posted by Kym Vincenti on Monday, May 7, 2018

Zvučim kao neugodna usidjelica - ali nisam. Iako sam razvedena i sama, volim biti u vezi.

Problem s muškarcima moje dobi je taj što su razvedeni, udovci, još uvijek u braku ili traže mlađe žene. Opcije su jako ograničene. 

Želim biti s nekim tko radi na sebi, a muškarci nakon što napune 50. ni ne pokušavaju.

Također mi je važno da muškarci idu u teretanu i da vježbaju. Ne radi se samo o tome da imaju čvrste trbušne mišiće ili definirane bicepse. Radi se o njihovom zdravlju. Ne želim ulagati u nekoga tko je izložen velikom riziku od srčanog ili moždanog udara. Tko želi biti s nekim tko je u bolničkom krevetu?

Sigurna sam da ima nevjerojatnih muškaraca u 50-im godinama, ali ja ih još nisam upoznala.

Iako je moj suprug bio 10 godina mlađi od mene, a mi smo bili zajedno 10 godina, ne želim biti niti s premladim muškarcima. 

U posljednjoj vezi sam bila s muškarcem kojeg sam upoznala preko prijatelja. Imao je 48 godina, ali je i dalje bio frajer. I to je najstarije što sam spremna prihvatiti za svojeg partnera.

On se i dalje brinuo za sebe. Nije bio kao sredovječni muškarac koji se šeće okolo u smiješnim kratkim hlačama ili donjem rublju i to je ono što je prevagnulo. 

3 legged dog - it's a bit challenging but oh so good for you!! If you want to get there and you fancy some personal yoga coaching, let me know :-)

Posted by Kym Vincenti on Monday, July 10, 2017

Volim da moji partneri nose lijepe i čiste cipele i normalne trenirke jer mi je bitno da drže do sebe. Da budem totalno iskrena, volim muškarce s lijepom kosom, ćelava glava mi je potpuno neprivlačna. Svjesna sam da ispadam jako zahtjevna, ali zapravo nisam.

Često mi se upucavaju muškarci u tridesetima, ali oni me ne zanimaju i uglavnom im kažem da imam sina njihovih godina, ili što mi je draže, da imam donje rublje starije od njih. Ali, to ih niti najmanje ne obeshrabri. Većina mi se nastavi udvarati, pogotovo preko društvenih mreža. 

Ne zanimaju me tako mladi muškarci, volim kad su mi partneri oko 45 godina. Bitno mi je da su već sazreli. I da imaju iskustva i znanja. Želim izbjeći one neugodne situacije kad ga pitaš sjeća li se nekog filma, pa ispadne da je film izašao prije njegovog rođenja.

Spavao je s prijateljicom svoje supruge: Dala mi je 'blagoslov'
Spavao je s prijateljicom svoje supruge: Dala mi je 'blagoslov'

Nisam uvijek bila ovakva. U četrdesetima, još uvijek u braku, sam živjela u inozemstvu i bila sam debela. Nosila sam broj traperica 48 i nisam se previše zamarala s tim do trenutka kad sam stavila omiljeni remen na traperice i on mi se, kad sam se sjela, usjekao u kožu trbuha. To me je toliko šokiralo da sam ponovo počela vježbati jogu i zdravo jesti. Sad se trudim održati svoju težinu.

Svaki dan vježbam jogu jer je bitno brinuti se za svoje tijelo i biti zahvalan time što imaš. 

A što se tiče mojih spojeva.. uglavnom odem na spoj s nekim koga sam upoznala preko prijatelja ili tijekom izlaska. Izlaženje s nekim koga si upoznao preko interneta je previše riskantno. Draže mi je popiti kavu s nekim na klupi u parku, nego navečer izaći na piće u kafić ili klub. Tijekom jednog spoja lako procijenim hoćemo li se ili nećemo slagati. 

A seks... S godinama je sve bolji. Kad sam bila mlada jako sam se sramila. A sad me uopće nije briga. Imam puno samopouzdanja, poznajem svoje tijelo i znam što želim. Onaj trenutak kad žena shvati da muškarcima nije bitno kako izgleda je trenutak kad otpuštaju sve svoje brige i zaborav na komplekse.

Muškarci ne provjeravaju svaku sitnicu na ženi s povećalom. I oni su u trenutku s vama.

Bračni parovi otkrivaju pravu istinu zašto se više ne seksaju
Bračni parovi otkrivaju pravu istinu zašto se više ne seksaju

Ono što želim reći muškarcima koji imaju preko 50 godina je da se moraju potruditi. Ne moraju promijeniti sve u svojem životu. Ali postoje neke stvari na koje mogu sami utjecati i poraditi na njima. Na primjer, mogu ići u teretanu, jednom tjedno s prijateljima igrati nogomet i isto tako, jednom tjedno zamijeniti svoj klasični obrok s nečim zdravim, rekla je za britanski Sun

Tad će i oni imati šansu sa ženom kao što sam ja.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Isprobajte recept: Dodatak za kavu koji ubrzava metabolizam
ZA BRŽI GUBITAK KILOGRAMA

Isprobajte recept: Dodatak za kavu koji ubrzava metabolizam

Osim što doprinosi gubitku viška kilograma, ova mješavina kavi daje odličnu aromu. Priprema je vrlo jednostavna. Donosimo vam i recept za dodatak kavi koji će vas napuniti energijom