
Na ovaj način možete napraviti i lazanje bez mesa, na primjer sa sirom i špinatom ili gljivama. Važno je samo da ih tijekom kuhanja podlijevate vodom po potrebi kako tijesto ne bi ostalo sirovo
Lifestyle
Komentari 1Na ovaj način možete napraviti i lazanje bez mesa, na primjer sa sirom i špinatom ili gljivama. Važno je samo da ih tijekom kuhanja podlijevate vodom po potrebi kako tijesto ne bi ostalo sirovo
Zagrijte ulje u velikoj dubljoj tavi pa dodajte češnjak i luk, pirjajte 5 minuta. Dodajte potom meso i pržite ga 10-ak minuta dok ne dobije rumenu boju. Prelijte to sa pola šalice vode i šalicom umaka od rajčice.
Na to poslažite tijesto za lazanje pa sjeckanu rajčicu, preostali umak od rajčica, bosiljak i pola šalice vode. Neka prokuha na laganoj vatri. Poklopite i ostavite 20 minuta ili dok tijesto ne omekani. Povremeno protresite.
Na kraju stavite sir pa opet pokrijte, neka se krčka dvije minute ili dok se sir ne otopi. Prije posluživanja ostavite nakratko neka odstoji da se svi sastojci dobro povežu.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+