Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Neodoljiva na plaži: Najbolji se kupaći bira prema obliku tijela

Neodoljiva na plaži: Najbolji se kupaći bira prema obliku tijela
4

Nabori i kostim s jednom naramenicom idealni su za "jabuke", liniju kruške najbolje će istaknuti korzet, no bez obzira na tip tijela, najseksi modni dodatak je osmijeh

VIDEO

Bez obzira na to nosite li konfekcijski broj 36 ili 46, i u dvodijelnom kupaćem kostimu izgledat ćete dobro uz osmijeh na licu, ženstven hod te samouvjeren govor tijela. 

Usredotočite se na onaj dio tijela koji doista volite - noge, grudi ili seksi stražnjica neka budu vaš “ljetni modni dodatak” na plaži. Uspravno držanje ne samo da će popraviti figuru nego i ojačati samosvijest, a samopouzdanje je najbolji recept za seksepil. Ako vas je strah fotografija s plaže, pronađite pozu u kojoj su u prvom planu vaši aduti. Sve sitne nedostatke poput narančine kore lako možete prikriti sredstvom za samotamnjenje, a prije odlaska na plažu stavite nekoliko kapi omiljenog parfema uz čiji ćete se miris osjećati privlačno i seksi. Želite li igrati na sigurno, odaberite kupaći kostim prema obliku tijela. 

Da biste si olakšali posao, pronađite zvijezdu koja ima oblik tijela sličan vašem te slijedite njezin ljetni modni imidž. Primjerice, imate li izraženu stražnjicu, modni idol neka vam bude Jennifer Lopez.

Na jedno rame za "jabuku"

Figuru stanjite strateškim vodoravnim naborima. Trbuščić kamuflirajte kombinacijom smionih boja na jednodijelnom kostimu s jedno naramenicom. Kod dvodijelnih odaberite model s višim steznim gaćicama. 

Dodaci ističu dječačku figuru

Izbjegavajte grudnjake-trake u kojima grudi izgledaju još ravnije. Dodajte figuri volumen te stvorite iluziju oblina push-up grudnjakom, podstavljenim košaricama te naborima na grudnjaku i gaćicama. Bokove istaknite bikini-gaćicama s trakama sa strane.

Bikini je stvoren za pješčani sat

Imate li tijelo u obliku pješčanog sata, dobro će vam pristajati sve varijacije bikinija - bikini na točkice, kao i onaj jarkih boja i razigranih uzoraka te kostim s volančićima na gaćicama i grudnjaku.

"Kruška" blista u korzetu

Izbjegavajte gaćice s volanima i suknjicama te gaćice-hlačice koje skraćuju noge i izdužuju trup. Gornji dio u obliku korzeta čini ravnotežu s istaknutim bokovima. Dobar odabir su šareni uzorci u bojama zalaska sunca te kombinacije točkica i prugica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje