Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Neutralne nijanse na očima i usnama opet su u trendu

Neutralne nijanse na očima i usnama opet su u trendu
1

Vodeći svjetski vizažisti za jesen/zimu najavljuju jednostavan make up, posebno kod šminkanja očiju te sjenčanje lica kojim se ističe prirodni oblik

VIDEO

Dvadesete godine prošlog stoljeća inspirirale su vizažiste koji su stvarali trendove u šminkanju za jesen/zimu 2010./2011.
- Jednostavnost je ključ, posebno kod šminkanja očiju - ističe Pat McGrath, kreativna direktorica za Max Factor, te nastavlja:
- Odaberite samo jedno. Ili iscrtajte liniju tušem ili nanesite malo sjenila na sredinu kapka.
Odlučite li se za sjenilo, ono mora ostavljati dojam ispranosti, što se postiže jakim sjenčanjem sivim, smeđim i bež tonovima.
Boje na usnama variraju od neutralnih pa do koraljno-crvenih. Iako se često viđa na modnim pistama, kombinaciju crvenog ruža i smokey eyesa najbolje je ostaviti za posebne prilike. Oči se intenzivnije šminkaju samo za dan, a na usne se nanosi balzam i prozračni puder koji fiksira neutralniju boju ruža. Prema želji, mogu se obrubiti olovkom te nejednako matirati ružem u istoj boji.

SMOKEY EYES VIŠE NIJE STROGO UPADLJIV
Jesensko-zimski smokey eyes nije u crnim nijansama. - Linija tušem blizu trepavica, minimalno maskare i neutralne boje otvaraju pogled - savjetuje Pat McGrath.

GUSTE OBRVE I NEUTRALNO LICE
Povucite crtu s gornje strane obrva, a tankim kistom korigirajte nesavršenosti. No obrve dobro iščešljajte. Odlučite li se za taj trend, ostatak šminke neka bude suptilniji.

MODERAN IZGLED CRVENIH USANA
Terry Barber, MAC-ova vizažistica, ističe: - U novim sezonama šminka je više razigrana nego snažna. Primjerice, crveni ruž - klasični izgled postat će moderan ako se ruž ublaži u kutovima usana ili matira puderom.

SJENČANJE LICA JEDAN JE OD
KLJUČNIH TRENDOVA ZA JESEN/ZIMU
Iako je čista i savršena koža osnova aktualnih trendova u šminkanju, puderom se ne smije prikriti prirodni oblik lica. Jagodice istaknite highlighterom u kremi ili bronzerom u prahu.
- Sjenčanje je jedan od ključnih trendova nadolazeće sezone - 
ističe MAC-ov potpredsjednik G. Espinet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje