Lifestyle

Komentari 0

Nijanse kose za 2021.: Duboka plava, narančasta i metalik ton

Nijanse kose za 2021.: Duboka plava, narančasta i metalik ton

Nakon godine u kojoj smo nosili više prirodne kose, poželjet ćemo promjene i eksperimentiranje u bojama pramenova, a jedan od trendova bit će i tamno plava umjesto crne

- Tamno plava je nova crna, klijenti je traže sve češće, podsjeća me to na trend s kraja devedesetih kad je ta nijansa bila veliki hit. Ipak, plava daje drugačiju dinamiku nego crna, neobična je i zanimljiva, može biti potpuno zagasita - komentirao je DaRico Jackson, frizer slavnih iz Los Angelesa za In Style.

Nijansa plavičastih tonova može se nositi na pramenovima u ombre ili balayage stilu, a super djeluje i na donjim dijelovima kose.

POGLEDAJTE VIDEO: Kosa u duginim bojama

Krajem devedesetih ovaj je ton bio jako popularan, cure su odustajale od crne i nosile tamno plavu kosu.

Iako je boja neobična, može biti toliko tamna da daje tek plavičasti odsjaj.

Druga varijanta koju prognozira slavni frizer je zagasita narančasta. Ova je nijansa jako topla, ističe ten i daje kosi dojam živosti.

Jackson predviđa i popularnost srebrnih i metalik tonova. Naime, ove godine niz žena je isprobalo svoju prirodnu boju, a neke će vjerojatno ostati na sijedoj.

No, kako sijeda treba dosta brige i prirodno je isušena, hit će biti metalik tonovi koji i sivu kosu mogu učiniti blistavom i srebrnom.

Najčitaniji članci