Lifestyle

Komentari 0

Beauty 2020.: Godina u kojoj su se svi naučili bojati kod kuće

Beauty 2020.: Godina u kojoj su se svi naučili bojati kod kuće

Godina na odlasku značila je i nešto edukacije o kosi, a kako si osmisliti koloristički stil kod kuće, bez pomoći frizera ili koloriste, možda i putem Zoom-a, naučio je dobar dio svjetske populacije

Među najtraženijim pojmovima u tražilicama online servisa i shopova ove su godine bili upiti kako si pobojati kosu kod kuće, a tijekom prve karantene diljem svijeta, vidjeli smo i kako se slavni sami uređuju.

- Potrošači su tražili načine kako da si sami srede kosu, a vidjeli smo i pojačanu prodaju šampona i maski za kosu koji lasima daju boje, poput srebrnih - komentirao je suosnivač platforme Splate, Yarden Horwitz, koja se bavi trendovskim prognozama, za Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO: Kosa u duginim bojama

Kosa je bila jedna od tema ove godine, pa smo se niz mjeseci sami zabavljali kućnim makeoverima, a i zvijezde su se potrudile publici dati porciju vlastitih frizerskih ekshibicija. 

Žene su također pretraživale kreacije poput bob frizure, jer to je forma koja dobro izgleda mjesecima te ne zahtijeva previše odlaska frizeru.

Istovremeno, mnogi su kratili šiške, neki iz dosade, neki jer su im njihove naprosto narasle.

Puštanje kose također je bila jedna od opcija, a pojavio se i trend prirodnosti, jer kako se sređivati kad ništa ne radi.

Mnoge dame puštale su svoju sijedu kosu, prihvaćajući novonastalu situaciju, pa je trend sive kose ove godine postao jedan od vodećih.

Najčitaniji članci