Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
377 komentara

Nikada nije oprao cijeli penis: Nisam znao da treba, boli me...

Na pregledu je saznao da ima ozbiljan slučaj smegme - nakupljanja mrtve kože, ulja i vlage - zbog čega mu je kožica bila preosjetljiva da se povuče. Uzrok tome je bilo pravo neznanje...

Foto: YouTube
377 komentara

Britanski konobar (24), poznat samo kao 'Zach' je priznao da nikada nije očistio kožicu na vrhu penisa, a tvrdi da je spavao s 40-ak djevojaka za koje kaže da se 'bacaju na njega'.

Unatoč tome što godinama ima seksualne odnose, Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton - doktoricu i voditeljicu popularne britanske televizijske emisije Seks klinika (The Sex Clinic), uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu penisa ne može doživjeti orgazam. 

Čak je pomislio da mu penis još raste - a da kožica to ne može pratiti, piše britanski Daily Mail.

No pregled doktorice Naomi otkrio je da je Zach imao ozbiljan slučaj smegme - nakupljanja mrtve kože, ulja i vlage - zbog čega mu je kožica na penisu bila preosjetljiva.

Zach, koji je također priznao da ima mnoštvo spolno prenosivih bolesti, rekao je doktorici da nije znao da i taj dio treba čistiti. Došao je u kliniku žaleći se da ima 'gadan miris' tamo dolje, kao i bol i iritaciju na vrhu penisa zadnjih šest do devet mjeseci.

Najprije se susreo s medicinskom sestrom Sarah, kojoj je rekao da nakon da seksa mora 'vratiti' kožicu na mjesto. Ponekad bi to bilo lako, ali znali su proći i dani prije nego što bi uspio vratiti kožicu na svoje mjesto.

NAJUSPJEŠNIJA PROSTITUTKA AMERIKE Zaradila milijun dolara: Odbila unosan posao zbog prostitucije

Pitao je sestru Sarah je li moguće da mu i dalje raste penis, na što mu je ona odgovorila da smatra da je odavno prestao 'rasti'.  Sarah je potom Zacha prebacila dr. Naomi, koja je pokušala pregledati njegov penis, međutim, to mu je uzrokovalo previše boli.

Zach je na kraju bio prisiljen uzeti stvari u svoje ruke, ali ni sam nije uspio do kraja povući kožicu na penisu, te je priznao da to nikad nije ni mogao.

Nakon što mu je dijagnosticirana smegma, Sarah je upitala Zacha koliko se često pere 'tamo dolje'.

Foto: YouTube

Zach je rekao da pere vanjski dio penisa i testise, ali da mu je ispod prepucija suviše osjetljivo da bi ga pročistio s 'krpicom i nekim sapunom'.

- Ako danas ništa drugo nisi naučio, imaj na umu samo ovo, peri svoj penis - rekla mu je Sarah pri odlasku iz ordinacije. 

Zach tvrdi da mu nitko nikada nije rekao da povuče kožicu i opere ispod nje. Ali on je odlučan u budućnosti bolje se brinuti o higijeni spolnog organa. 

'Najbolje je prati običnom vodom'

- Smegma je nešto normalno, što se luči i treba samo paziti na higijenu. Ako čovjek nije obrezan, onda se na vrhu penisa skuplja smegma i unutra može nastati čep, a to se može jednostavno spriječiti svakodnevnim pranjem - objasnio je doktor Ivica Cvetković.

- U biti je najbolje prati običnom vodom, načelno nikakvi spauni se ne bi smjeli koristiti jer mogu jako iziritirati kožu - dodaje doktor  

Gledatelji emisije bili su zgroženi time što su vidjeli, a jedan je čak na Twitteru komentirao kako je šokiran da je Zach spavao s 40 djevojaka. Drugi su bili zapanjeni time da je Zach morao ići na nacionalnu televiziju samo kako bi mu rekli da mora bolje očistiti svoj penis.

No Zachu to nije jedini problem. Priznao je da je ranije imao i gonoreju koju je dobio od 'neke djevojke'.

DR. GAMULIN: 'Na urinokulturu ako mokrite često te imate zimicu i vrućicu'

Smegma

Smegma je sirasta supstanca, a može se nakupiti ako muškarac svaki dan ne pere svoj penis. To je prirodno mazivo koje drži penis vlažnim, a nalazi se na glaviću, kao i ispod kožice. Ako se smegama počne nakupljati, može:

  • Imati neugodan miris
  • Spriječite lako povlaćenje prepucija
  • Potiče razvoj bakterija
  • Može dovesti do crvenila i upale glavića penisa, poznatog kao balanitis

BIZARNA NESREĆA U ZAGREBU: Studentica (26) samu sebe zarobila u sobi! 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message