Lifestyle

Komentari 48

'Nisam ni znala da sam trudna, spremala sam se za školu, a onda sam rodila na podu sobe'

'Nisam ni znala da sam trudna, spremala sam se za školu, a onda sam rodila na podu sobe'

Alexis se roditeljima prije polaska u školu požalila na bolove. Oni joj isprva nisu vjerovali, ali uskoro su dobili unuka i to usred svog dnevnog boravka

Alexis Queen (19) rodila je svoje prvo dijete u 15-oj godini, a prije samog poroda nije ni znala da je trudna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedno jutro, prije nego je trebala krenuti u školu, počela je osjećati jaku bol. Odmah je primijetila da nešto nije u redu.

Cijelo ljeto patila je od strašne žgaravice; simptom za koji je znala da je njezina mama iskusila dok je bila trudna, ali kada je napravila test, bio je negativan.

Kada je roditeljima rekla da ju jako boli, oni su pomislili da glumi kako ne bi otišla u školu.

- Prije nego sam krenula u školu otišla sam na WC i dobila jaku potrebu za tiskanjem. U tom trenutku, vrisnula sam pozivajući mamu i govoreći joj kako mislim da ću roditi. Mama je pogledala i šokirala se kada je vidjela glavicu kako viri, a tata je otrčao po test za trudnoću - objasnila je u TikTok videu koji je postao viralan ranije ove godine.

Alexis je na kraju rodila sinčića na podu svoje dnevne sobe iako nije ni znala da je bila trudna.

Kao novopečena majka prošla je kroz sve što prolaze majke tinejdžerice, a sve to bilo joj je jako novo i izazovno. Unatoč tome nije dopustila da ju to spriječi u obrazovanju pa se tako sedam tjedana nakon poroda vratila u školu i položila vrlo bitan ispit s odličnim uspjehom.

- Nitko ne može reći da to nije impresivno - pohvalila se, piše Mirror.
 

Najčitaniji članci