Lifestyle

Komentari 1

Nisu ni oni uvijek bili slavni: Prije toga Brad Pitt bio je maskota, a Jim Carrey domar

Nisu ni oni uvijek bili slavni: Prije toga Brad Pitt bio je maskota, a Jim Carrey domar

Počeli su raditi još u tinejdžerskoj dobi, a poslovi su uglavnom bili oni uslužni, od konobara, maskote do blagajnice. Julia Roberts prodavala je sladoled i time plaćala satove glume

1. Chris Pratt radio je u restoranu Bubba Gump Shrimp

Kada je imao 19 godina, Chris Pratt živio je u kombiju i radio kao konobar. Punih 20 godina kasnije, objavio je sliku na Instagramu u kojem jede u jednom od restorana Bubba Gump Shrimp. U opisu fotografije je napisao: 'Svaki put kad dođem ovdje podsjeti me na tisuće škampi koje sam pojeo s tanjura drugih dok sam se vraćao u kuhinju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Jim Carrey radio je kao domar

Jim Carrey prvi je put nastupio kao stand-up komičar kada je imao samo 15 godina. Međutim, u to vrijeme od toga nije mogao živjeti. Budući da su Carrey i njegova obitelj tada živjeli u kombiju, kako bi ih financijski podržao, onog dana kada je napunio 16 godina, počeo je raditi kao domar u jednoj tvornici.

Carrey je napustio srednju školu te je dvije godine radio u tvornici sve dok nije uspio zaraditi malo više novca za život radeći kao profesionalni komičar.

3. Julia Roberts radila je u Baskin-Robbinsu

Prije nego što je postala svjetski poznata glumica, Julia Roberts prodavala je sladolede. Novcem kojeg je tamo zaradila, plaćala je satove glume koje je pohađala.

4. Brad Pitt bio je maskota

Obučen kao kokoš, Brad Pitt mahao je transparentom kako bi privukao kupce u lokalni restoran El Pollo Loco. U jednom intervjuu, Brad je otkrio da ga nije bilo sram nositi takav kostim, rekavši: 'Čovjek od nečega mora jesti'.

5. Michelle Pfeiffer radila je kao blagajnica

Michelle Pfeiffer počela je raditi na pola radnog vremena kao bkad je imala samo 14 godina. U to vrijeme radila je kao blagajnica u supermarketu. Međutim, ona nije uživala u tome. Znala je da mora raditi nešto što želi. Tada je Pfeiffer shvatila da želi glumiti.

6. Jake Gyllenhaal bio je spasilac na plaži

Prije nego što je postao uspješni glumac, Jake Gyllenhaal pazio je kupače na plaži. Dok je bio na dužnosti, nije bilo većih incidenata. Međutim, Gyllenhaal je ipak dobro došao jednom plivaču kojeg je opekla meduza, a on mu je pomogao ublažiti bol. 

7. Hugh Jackman radio je kao klaun na zabavama

Prije nego što je započeo glumačku karijeru, zabavljao je djecu na zabavama. U jednom od intervjua otkrio je: 'Bio sam klaun Coco i nisam imao magičnih trikova. Sjećam se kako je 6-godišnjak na zabavi rekao: 'Mama, ovaj je klaun užasan, ne zna nikakve trikove', i bio je u pravu'.

8. Eva Longoria radila je u Wendyju

Kad je Eva Longoria imala 15 godina, poželjela je haljinu od quinceañere (haljinu koju djevojke u Latinskoj Americi nose za svoj 15. rođendan). Nažalost, njezini roditelji nisu si mogli priuštiti takvu haljinu, pa se ona zaposlila u restoranu brze hrane Wendy's kako bi si sama platila tu haljinu.

9. James Franco radio je u McDonald’su

Nakon što je odustao od faksa, James Franco dobio je otkaz na golf terenu i u kafiću. Roditelji mu više nisu bili financijska podrška, a on nikako nije mogao pronaći glumački posao. Tada je počeo raditi u McDonald'su u Los Angelesu.

Dok je tamo radio, Franco je vježbao strane naglaske te jeo hamburgere koji su bili za smeće.

10. Megan Fox radila je smoothije

Megan Fox obično je radila poslove iza blagajne, ali to nije bilo sve. Jednom tjedno jedan se od zaposlenika morao obući u neko voće, a Fox je bila divovska banana, piše Brightside.

Najčitaniji članci