Lifestyle

Komentari 3

Njena i njegova strana kreveta: Zašto smo baš toliko različiti?

Njena i njegova strana kreveta: Zašto smo baš toliko različiti?

Jedna korisnica Twittera, napravila je korak dalje fotografirajući ne jednu, već dvije postelje. Prvi je njezin uredan i estetski ugodan mali kutak, a drugi je kutak uz krevet njezinog dečka, nimalo sličan njezinom

Ako u kući postoji neko sveto mjesto koje u potpunosti posvećujemo sebi, to mora biti naša strana kreveta. Sadržaj govori više od tisuću riječi i ne bih se iznenadili kad bi AI algoritam stvorio uočljive ljudske profile na temelju izgleda nečije postelje. Napokon, tu se stavljaju svi oni 'dobri', 'zli' i 'ružni' dijelovi iz našeg svakodnevnog života, piše Bored Panda.

POGLEDAJTE VIDEO: Što pozicija spavanja govori o vašoj vezi?

Jedna korisnica Twittera, hannystyles69, napravila je korak dalje fotografirajući ne jednu, već dvije postelje. Prvi je njezin uredan i estetski ugodan mali kutak s kremom za ruke od konoplje i lijepim štivom za večer, a drugi je kutak uz krevet njezinog dečka.

Ljudi na Twitteru nisu trebali daljnja objašnjenja, jer je usporedba bila vrlo poučna. Objava je postala viralna s preko 600 tisuća sviđanja i 40 tisuća proslijeđenih tweetova, pa se rodio i novi trend po uzoru na ovu objavu. 'Moja strana kreveta u odnosu na stranu mog dečka' ne samo da odražava snažnu razliku između muškaraca i žena, već i personificira veselje koje dijelimo u ovom svijetu.

Od improviziranih punjača, četkica za zube do lampi od himalajske soli, nitko se ne usuđuje kritizirati vaše sveto postolje prije spavanja. Osim, naravno, vaše druge polovice.

Puno žena je podijelilo slike svog kreveta vrlo sličnog izgleda

Autorica teme rekla je da je ideja za ovo došla dok je postavljala svoje stvari na noćni ormarić nakon što se tek uselila.

- Prišla sam i shvatila kako zapravo izgleda strana kreveta mog dečka - izjavila je hannystyles69. 'Mislim da je smiješno kako volim imati toliko nepotrebnih predmeta da bih se osjećala sretnom, a njemu su trebale samo te tri jednostavne stvari', dodala je.

Ispostavilo se da hannystyles69 nije imala pojma da će te fotografije postati toliko viralne.

Ipak tvrdi kako se ne može prema ormariću neke osobe odrediti njena osobnost i da ona zaista tako ne misli: 'Moj dečko i ja imamo vrlo slične osobnosti, samo s vrlo različitim predmetima s kojim spavamo'.

Neki su se muškarci osjećali 'osobno napadnutima' i dijelili vlastite snimke svojih kreveta

Ali ispostavilo se, postoje muškarci koji se ne uklapaju u stereotip

I zato je ponekad sjajno biti samac

Najčitaniji članci