Lifestyle

Komentari 0

Njezin božićni džemper je ukrao svu pozornost društvenih mreža

Njezin božićni džemper je ukrao svu pozornost društvenih mreža

Božićno vrijeme je doba godine kada iz ormara izvučemo svoje stare božićne džempere kako bi unijeli malo radosti . Ali, jedna žena je 'ukrala' svu pozornost kada je otkrila kakav džemper je napravila svom tati

U misiji da svom tati napravi što zabavniji džemper za božićnu zabavu kojoj je prisustovao, žena iz SAD-a je prihvatila izazov da ga sama napravi i nije razočarala.

Napravila je svečani crveni đemper koji prikazuje soba, ali ne njegovo slatko lice i  nos, nego njegov stražnji dio. Čak je dodala i zvona koja više podsjećaju na nešto drugo.

POGLEDAJTE VIDEO (kako savršeno zamotati poklon):

Ali, ni to nije sve. Osim zvona, žena je stvorila i 3D rep koji se podiže kako bi se otkrilo nešto puno neugodnije. Sve što možemo reći je da je strateški stavila slovo 'O' izravno ispod disketnog repa

Svoj džemper je podijelila na Facebooku.  Dobila je preko 7 000 'lajkova' i stotine komentara. Iako je malo tko komentirao da je džemper 'sladak', brojni su napisali da je 'najbolji' koji su ikad vidjeli.

- Ovo će biti hit - bio je jedan komentar.

- Mislim da je to najneugodniji ružni džemper koji sam do sada vidio - dodao je drugi.

Ona je kasnije priznala da je ideja zapravo bila od njenih roditelja, a da je ona samo pretvorila u djelo, piše The Sun.

Najčitaniji članci