Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Njezin pogled u pod, kruženje i direktno u oči znak je simpatije

Njezin pogled u pod, kruženje i direktno u oči znak je simpatije
4

Ne želite instantan pogled prema gore ili buljenje u oči - to je znak da nije zainteresirana, no ako skrene pogled i ponovno vas pogleda, to je razlog za sreću

VIDEO

Mogu li dečki sa sigurnošću prepoznati da se sviđaju djevojci? Vrlo rijetko. No zato se nova studija pozabavila time i otkrila im na što trebaju paziti. Ključno je prvih 45 sekundi nakon što se vide. Ako djevojka pogleda u pod i zatim kruži pogledom i tek tada pogleda muškarca znak je da joj se sviđa. Ovaj pogled znači da provjerava svoje unutarnje osjećaje, odnosno da joj se muškarac sviđa samo sama sa sobom procesuira koliko jako, objasnio je Ali Campbell, životni trener koji je proveo istraživanja i rezultate prezentirao u svojoj knjizi "Više od seksa".

- Ovo je Sveti Gral pogleda. I odličan je indikator da je djevojka zainteresirana. Ako muškarac uhvati taj pogled, može biti miran - objasnio je Campbell. 

Ako žena skrene pogled u prvih 45 sekundi te ponovno pogleda muškarca direktno u oči to je također snažan pokazatelj da joj se sviđa. Na taj ga način razumno "provjerava" kako bi shvatila je li odgovarajuć partner. 

Pogled koji ne žele vidjeti su oni sramežljivi pogledi u stranu ili pak pogled prema gore koji otkriva da joj je dečko naporan ili dosadan. 

Ako djevojka, nakon što se pogledaju u oči, refleksno pogleda prema gore ili ga nastavi gledati u oči "agresivne" su reakcije koje muškarcu trebaju poručiti da se prestane truditi. 

- Ne želite da djevojka bulji u vas ili gleda iznad svoje glave. To je loš znak - poručio je Campbell. 

Ističe da postoje i drugi znakovi koji jasno pokazuju je li zainteresirana. Ovisno o tome koja joj je ruka dominantna, lijeva ili desna, ako joj se dečko sviđa, zglob te ruke okrenut će prema njemu. Poigravanje s kosom je također veliki izdajica emocija, a najveći je igranje s vrhovima pramenova, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'
OPROSTILA MU JE

Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'

Britanac David (64) kaže da je postao 'opsjednut' drugom ženom nakon što ju je upoznao na tečaju. Ali njegova supruga Ruth (58) oprostila mu je nakon što je shvatila da 'nije njegova krivnja'