Lifestyle

Komentari 31

Njezine torte životinja toliko su stvarne da ih mnogi ne jedu

Bivša vizažistica za specijalne efekte sada je slastičarka s talentom za stvaranje realističnih torti. Najčešće radi torte životinja, a najdraže joj je vidjeti ljubimca klijenta kako gleda u svoju tortu

Molly Robbins iz Lancashirea u Velikoj Britaniji je prava umjetnica. Specijalizirala se za izradu torti s takvim smislom za detalje da je katkad na slici teško primijetiti da nije riječ o pravoj životinji. 

Molly (28) bivša je vizažistica, specijalizirana za posebne efekte, a njezina prijašnja karijera odlično se uklopila u novu. 

Na izradi torti katkad zna potrošiti cijeli tjedan. Njezin talent je jasan, a torte su 3D modeli tigrića, majmunčića, slonića, žirafa, jednoroga, ježeva... Što kupcu padne na pamet, ona to sigurno može ostvariti. 

- Napravila sam većinu životinja-torti, a ljudima su najdraže replike njihovih pasa. Iako vrlo često ih uopće ne jedu jer im bude žao i kažu mi da bi se osjećali preokrutno da pojedu 'vlastitog ljubimca' - ispričala je Molly za Daily Mail

Najdraže joj je kada joj klijenti pošalju sliku kako njihov ljubimac gleda u vlastitu tortu. 

Kaže da se trudi napraviti što realističniji izgled životinje na torti, ali i da izgleda slatko i zabavno. 

Molly svoje kreacije dijeli na Instagramu, a pojavljuje se i u emisiji Ekstremni proizvođači torti. Također drži satove ukrašavanja torti. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci