Obavijesti

Lifestyle

Komentari 75

Njoj je 27, a njemu 69 godina i već su tri godine u braku: 'Nije nam važna razlika u godinama'

Njoj je 27, a njemu 69 godina i već su tri godine u braku: 'Nije nam važna razlika u godinama'

Jackie (27), koja je rođena na Filipinima, i Dave (69), koji živi u SAD-u, upoznali su se preko internet stranice za upoznavanje 2016. godine kada je Dave bio u Cebuu. Zaljubili su se i sada su u braku

Dave je bio taj koji je napravio prvi potez. Pitao je svoju sadašnju suprugu želi li s njim na kavu, na što je ona pristala. U braku su već više od tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jackie (27), koja je rođena na Filipinima, i Dave (69), koji živi u SAD-u, upoznali su se preko internet stranice za upoznavanje 2016. godine kada je Dave bio u Cebuu.

Ovih 5 stvari je bolje prešutjeti u vezi: Narušavaju mir i sklad
Ovih 5 stvari je bolje prešutjeti u vezi: Narušavaju mir i sklad

- Jackie i ja smo se prvi put upoznali preko internetske stranice. Bio sam u Cebuu na Filipinima kada sam koristio tu stranicu i primijetio sam Jackien profil. Poslao sam joj poruku i rekao joj da mi se sviđa njen profil i da bih je želio upoznati - ispričao je Dave.

- Dala sam mu svoj broj telefona i sljedeći dan smo se sreli u Starbucksu. Zatim smo otišli na ručak - dodala je Jackie.

- Jackie je tada bila malo sramežljiva i umorna nakon teške smjene na poslu, tako da si nismo sve ispričali što smo htjeli, ali oboje smo htjeli ponovno se naći. Našli smo se još nekoliko puta prije nego sam se vratio u SAD. To je bio početak jedne prekrasne veze koja još traje - otkrio je Dave.

Par se redovito suočava s oštrim kritikama zbog velike razlike u godinama, a neki Jackie nazivaju 'sponzorušom' smatrajući da je s Daveom samo zbog novca. Međutim, njima to ne smeta.

- Postoji razlika od 42 godine. Ona ima 27, a ja 69, ali nama to ne smeta - zaključio je Dave.

Još je jedan par završio je na meti kritika nakon što je javno podijelio svoju priču. Instruktorica ronjenja i model Brightnye Quayle (22) u vezi je s Jamesom (57) već 14 mjeseci. Zaljubljeni par počeo je snimati videozapise na društvenim mrežama kako bi objasnio svoju vezu, što im je donijelo veliki broj pratitelja.

Parovi koji zajedno rade ove stvari su najsretniji u vezama
Parovi koji zajedno rade ove stvari su najsretniji u vezama

James je bio u braku 30 godina prije nego što je upoznao Brightnye i ima četiri kćeri koje imaju pomiješane osjećaje o njegovoj novoj vezi. 

Mnogi Jamesa nazivaju njezinim 'djedom' ili 'tatom' i smatraju da je Brightnye s njim u vezi isto samo zbog novca, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: U KUĆI POZNATE YOUTUBERICE SLAVICE DE JONG