Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
50 komentara

Noćna mora: Morao joj priznati da je spavao s njenom mamom

Mladić je proveo burnu noć sa 40-godišnjakinjom samo nekoliko mjeseci prije nego što je putem Tindera upoznao djevojku s kojom se 'našao'. Doživio je pravi šok kad je trebao upoznati njezine roditelje

Foto: Dreamstime
50 komentara

Postoje mnoge stvari koje mogu poći krivo kad upoznajete roditelje svog partnera ili partnerice, no jedan je mladić podijelio priču o jednom od najgorih iskustava koje je moguće doživjeti kada idete upoznati roditelje svoje djevojke. Shvatio je da je žena koju je upoznao u baru i spavao s njom zapravo majka njegove djevojke. 

Foto: Thinkstock

- Imam 21 godinu i primijetio sam da je žena puno starija od onih s kojima sam inače spavao. Procijenio sam da ima oko 40, ali je izgledala jako dobro, pa sam pomislio da ću nešto i naučiti. No sve što sam na kraju naučio jest da itekako možete požaliti, podijelio je mladić na Redditu, a prenosi The Mirror

Allmoviephoto.com BEZ STRESA Upoznavanje roditelja: Dobra priprema za bezbolniji susret

Bilo je to samo nekoliko mjeseci prije nego što je preko Tindera upoznao 19-godišnjakinju, s kojom je odmah 'kliknuo'. Počeli su hodati i sve je išlo brzo, pa ga je uskoro pozvala kući. 

Foto: Dreamstime

- Ubrzo sam shvatio da se približavamo kući koja je slična onoj u kojoj se dogodio njegov posljednji 'bum'. Srce mi je stalo kad je moja prelijepa djevojka zastala i rekla: 'Evo nas, ovdje stanujem', pokazujući prema vratima iza kojih sam proveo jednu burnu noć - piše mladić. Kaže kako je prvo rekao da je kuća jako lijepa i pokušao se uhvatiti za slamku, s pitanjem: 'Kako dugo živiš ovdje'.

- Otprilike cijeli svoj život, ja, moji roditelji, moje lutkice iz serije Li's sister i naš pas - odgovorila je djevojka. 

Mladić je doslovno bio prestravljen time da joj mora reći istinu. 

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

- Znao sam da su njezini doma i da nema druge. Bila je šokirana kad je shvatila da se ne šalim, jer sam točno znao kako joj se zove mama. Prvih nekoliko dana nakon toga bila je ravnodušna prema našoj vezi, pa je srećom razumjela i nije me napala zbog toga što se dogodilo, no odmah smo se složili oko toga da se više ne možemo viđati - ispričao je.

Allmoviephoto UPOZNAVANJE Upoznavanje roditelja: Neka prvi susret prođe bez stresa

No djevojka mu se zaista svidjela, što je kod njega bila rijetkost, pa mu je zapravo bilo jako teško, kaže. Dodaje kako mu djevojka nije rekla ništa o tome kakav je brak njezinih roditelja, a on se nije raspitivao. 

- Ne znam ni kako je kuća prije nekoliko mjeseci bila slobodna. Jedino što znam jest da je to sr*** - zaključio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message