Lifestyle

Komentari 2

Nove trendi traperice: Što šire i udobnije - to će biti poželjnije

Nove trendi traperice: Što šire i udobnije - to će biti poželjnije

Ove godine nose se opuštene traperice širokog kroja. Iz mode izlaze one uske, 'mrkva' kroja, a ove godine fokusiramo se na udobnost, ali i na uličnu eleganciju

Novi proljetni trend glasi - što opuštenije. Tako ćemo ove godine na ulicama vidjeti opušteni traper širokih nogavica, s rupama na koljenima ili rasparanim dijelovima. Bijele traperice također su se vratile u modu, posebice široke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tri modela traperica koji će vladati ove sezone

1. Široke bijele traperice

Bijele traperice često su se nosile u prošlosti, od onih uskih do onih širokih. Jedno vrijeme bile su zaboravljene, a sada su opet pravo modno osvježenje. Ovog proljeća nosit će se bijele traperice širokog kroja ili one popularnog 'boyfriend' kroja.

2. Široke jeans traperice

Ove godine spremite sa strane svoje uske traperice jer one 'izlaze' iz mode, a umjesto njih trendsetterice nosit će široke jeans traperice različitog dizajna. 

3. Poderane traperice 

Razigrano, ulično i poderano postaje kul. Traperice s naljepnicama ili vezovima postaju zastarjele, a zamjenjuje ih 'uništeni' odnosno poderani traper s rupama na koljenu. Takve traperice mogu se kombinirati sa cipelama, štiklama, dizajnerskim torbicama, jednostavnom bijelom majicom i preko toga sako. Vrlo lako je uz pomoć ovakvog kroja postići elegantan izgled, piše Glamour.

Najčitaniji članci