Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Djevojke se svakim danom bliže ostvarenju svog cilja

Djevojke se svakim danom bliže ostvarenju svog  cilja
1

Djevojke svakim danom obaraju svoje rekorde. To im daje poticaj za nastavak sudjelovanja s još više entuzijazma, pa zato niti rezultati ne izostaju

VIDEO

Iza nas je još jedan uspješan tjedan projekta "Mršavimo zajedno" i kandidatkinje nam otkrivaju što ih muči, čemu se najviše vesele i kako provode svoje dane pune obaveza.

Dinamični dani naših kandidatkinja

Varaždinka Nikolina nam je pokazala kako izgleda njezin tipičan radni dan. Ustaje rano, ranije no inače, jer je doručak, kojeg je prije preskakala, sada postao neizostavan i za nju obavezan početak dana. Punog želuca, dobivanjem energije, spremna je zakoračiti u još jedan novi radni tjedan. Potaknuta svojim prvim rezultatima i činjenicom da se ne želi vraćati na staro, i dalje ustraje i štreberski odrađuje crticu po crticu iz njenog unaprijed planiranog rasporeda. 

Sve u svemu i više sam nego zadovoljna sama sobom. Polako, ali sigurno, korak po korak svakim danom sve sam bliža zadanom cilju, kaže Nikolina

Nakon posla, baš kada bi si malo odrijemala, obaveze ju zovu pa s posla kreće na trening. On je također postao neizostavan i obavezan, ali njemu se, za razliku od doručka, veseli. Tamo svakodnevno obara svoje rekorde, a nakon toga ju čeka priprema za posao i spremanje namirnica za sljedeći dan te još jednom, prije spavanja, provjera poruka s maila, chatanje i razgovor s prijateljima.

Kritičnost je potrebno dozirati

U razgovorima sa Petrom, sportski psiholog Igor Čerenšek primijetio je kako je ona izrazito motivirana i želi smršavjeti iz pravih razloga. Jedina prepreka joj je samokritičnost, koja može biti motivacija, ali može dovesti i do pada samopouzdanja.

Iako je Petra povremeno orijentirana i na to što drugi misle i kako ju gledaju, glavni pokretač ipak joj je vlastito zdravlje.Trening joj je najsvjetlija točka programa, a trenericu doživljava iznimno pozitivno i inspirirajuće. Ona doista uživa u vježbanju i posvetila je svoje vrijeme programu koji doživljava vrlo pozitivno i iskreno.

„Petra je sretna što sudjeluje u ovoj akciji, što se mora odraziti i na njeno raspoloženje, usmjerenost i uspješnost“ komentira Igor.

Petra je svjesna svog očitog problema sa kilogramima, ali i zdravstvenog rizika koje one nose. Iako ne dozvoljava da ju težina koči u životu, kroz razgovore priznaje kako malo pomalo svoj život, stil odijevanja i mnogo drugih stvari mora prilagoditi svojim kilama.

Dijeta je lakša u dobrom društvu

Enu sve više poznanika primjećuje u novinama i na internetu, no najviše joj znači podrška najboljih prijateljica i cimera Daria. „Dario je osoba koja pati valjda najviše od svih jer sluša moja jadanja kad mi se jede i pije nešto što ne smijem, ili kad me bole svi mišići nakon treninga“ kroz smijeh objašnjava. Dodaje da je, osim što sluša njezina prigovaranja, postao i pokusni kunić za  isprobavanje novih jela i pića. I još se nije žalio da ga boli trbuh.

Svoje prijateljice smatra najvećom motivacijom jer su primjer osoba koje vole i cijene same sebe. Želi usvojiti njighove zdrave prehrambene navike i jako je ponosna jer su se pokrenule skupa s njom te uplatile tečajeve aerobika, fitnessa i zumbe.

Na zdravakrava.hr pročitajte i kako su tjedan provele Marina te Nikolina iz Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju