Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Novi trend koji je uzeo zamaha: Bokserice sada vole nositi i žene

Novi trend koji je uzeo zamaha: Bokserice sada vole nositi i žene

Ukradi vrući ljetni trend... iz ladice s donjim rubljem svog dečka. Da, da, točno tako. Fashionistice odbacuju odrezane traperice i lepršave haljine zbog muških bokserica

VIDEO

Ove godine modna publika okrenula je leđa tradicionalnoj odjeći za toplo vrijeme u potrazi za znatno udobnijim komadom odjeće. Bokserice su postale najnoviji ljetni trend za ljubitelje mode, a korisnici društvenih mreža iz cijelog svijeta ponosno poziraju u svom prozračnom donjem rublju.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksi donje rublje - za muškarce

Pokretanje videa...

Mehaničar iz Engleske planira 'revoluciju': Nije pošteno da je seksi donje rublje samo za žene! VIDEO

I dok se možda ne smatraju najglamuroznijima, manekenke Kendall Jenner, Bella Hadid i Emily Ratajkowski proteklih su mjeseci izašle u neobičnom izboru odjevnih kombinacija, odjenuvši oskudne lagane kratke hlačice kako bi pobijedile nesnosne vrućine. 

Bez obzira na to da li fashionistice uz bokserice nose elegantno skrojenu jaknu, kombiniraju li ih s usklađenom košuljom ili nose uz običnu majicu, čini se da su skromne bokserice dočekale svoje trenutak slave.

S elastičnim pojasom i labavim, opuštenim krojem, nije teško shvatiti zašto su ljudi brzo prihvatili ovaj trend u nedavnom toplinskom valu.

Divan večernji detalj: Raskošne ogrlice inspirirane školjkama
Divan večernji detalj: Raskošne ogrlice inspirirane školjkama

I dok su neki odabrali tradicionalne bokserice na plavo-bijele prugice, drugi su dodali dašak boje s odvažnim bojama i razigranim uzorcima.

Mnogi su na internetu podijelili fotografije na kojima poziraju u neobičnim kombinacijama, a influencerica je uz objavu napisala: 'Jadni muškarci, ne samo da im krademo košulje i jakne, nego se sad šećemo i u njihovim boksericama.'

Neke žene su kombinirale široke kratke hlače s elegantnim blejzerom, dok su druge odlučile na jednu boju, poput bijele, u kojoj su pokazale sve svoje adute, ali 'na finjaka' - s bijelom klasičnom košuljom.

U međuvremenu su neke modne ljubiteljice odlučile savršeno uskladiti odgovarajuću košulju s boksericama kako bi napravile trendi kombinaciju.

Influencerica Polly Sayer podijelila je na internetu fotografiju na kojoj pozira u boksericama tijekom odmora u Grčkoj.

Brojni brendovi su prepoznali trenutak i počeli su nuditi ženske verzije laganih bokserica.

Diorova dizajnerska verzija kratkih hlača dolazi s cijenom od 11,472 kune (1300 funti), dok su Burberryjeve 5,200 kuna (590 funti). Par britanske marke također dolazi s njihovim prepoznatljivim monogramom.

Od marame do lepršave tunike: Boho je savršeni ljetni stil
Od marame do lepršave tunike: Boho je savršeni ljetni stil

I nisu samo luksuzni dizajneri počeli prodavati neobičan odjevni predmet. High street brendovi također prodaju bokserice za žene koje se nose kao odjeću za van, a ne donje rublje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života