Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Novi trend koji je uzeo zamaha: Bokserice sada vole nositi i žene

Novi trend koji je uzeo zamaha: Bokserice sada vole nositi i žene

Ukradi vrući ljetni trend... iz ladice s donjim rubljem svog dečka. Da, da, točno tako. Fashionistice odbacuju odrezane traperice i lepršave haljine zbog muških bokserica

VIDEO

Ove godine modna publika okrenula je leđa tradicionalnoj odjeći za toplo vrijeme u potrazi za znatno udobnijim komadom odjeće. Bokserice su postale najnoviji ljetni trend za ljubitelje mode, a korisnici društvenih mreža iz cijelog svijeta ponosno poziraju u svom prozračnom donjem rublju.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksi donje rublje - za muškarce

Pokretanje videa...

Mehaničar iz Engleske planira 'revoluciju': Nije pošteno da je seksi donje rublje samo za žene! VIDEO

I dok se možda ne smatraju najglamuroznijima, manekenke Kendall Jenner, Bella Hadid i Emily Ratajkowski proteklih su mjeseci izašle u neobičnom izboru odjevnih kombinacija, odjenuvši oskudne lagane kratke hlačice kako bi pobijedile nesnosne vrućine. 

Bez obzira na to da li fashionistice uz bokserice nose elegantno skrojenu jaknu, kombiniraju li ih s usklađenom košuljom ili nose uz običnu majicu, čini se da su skromne bokserice dočekale svoje trenutak slave.

S elastičnim pojasom i labavim, opuštenim krojem, nije teško shvatiti zašto su ljudi brzo prihvatili ovaj trend u nedavnom toplinskom valu.

Divan večernji detalj: Raskošne ogrlice inspirirane školjkama
Divan večernji detalj: Raskošne ogrlice inspirirane školjkama

I dok su neki odabrali tradicionalne bokserice na plavo-bijele prugice, drugi su dodali dašak boje s odvažnim bojama i razigranim uzorcima.

Mnogi su na internetu podijelili fotografije na kojima poziraju u neobičnim kombinacijama, a influencerica je uz objavu napisala: 'Jadni muškarci, ne samo da im krademo košulje i jakne, nego se sad šećemo i u njihovim boksericama.'

Neke žene su kombinirale široke kratke hlače s elegantnim blejzerom, dok su druge odlučile na jednu boju, poput bijele, u kojoj su pokazale sve svoje adute, ali 'na finjaka' - s bijelom klasičnom košuljom.

U međuvremenu su neke modne ljubiteljice odlučile savršeno uskladiti odgovarajuću košulju s boksericama kako bi napravile trendi kombinaciju.

Influencerica Polly Sayer podijelila je na internetu fotografiju na kojoj pozira u boksericama tijekom odmora u Grčkoj.

Brojni brendovi su prepoznali trenutak i počeli su nuditi ženske verzije laganih bokserica.

Diorova dizajnerska verzija kratkih hlača dolazi s cijenom od 11,472 kune (1300 funti), dok su Burberryjeve 5,200 kuna (590 funti). Par britanske marke također dolazi s njihovim prepoznatljivim monogramom.

Od marame do lepršave tunike: Boho je savršeni ljetni stil
Od marame do lepršave tunike: Boho je savršeni ljetni stil

I nisu samo luksuzni dizajneri počeli prodavati neobičan odjevni predmet. High street brendovi također prodaju bokserice za žene koje se nose kao odjeću za van, a ne donje rublje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa