Obavijesti

Lifestyle

Komentari 106

Novinarka radila veliku priču o svingerima pa im se pridružila; Njezin otac: 'Pa to je baš cool'

Novinarka radila veliku priču o svingerima pa im se pridružila; Njezin otac: 'Pa to je baš cool'

Danska novinarka Louise Fischer (26) radila je reportažu o svingerskom klubu i snimila se dok je intervjuirala muškarca s kojim se u tom trenutku seksala. Kaže da joj je to bilo odlično iskustvo

VIDEO

Louise Fischer reportažu je radila za radio postaju, a nakon što je objavljena i tijekom nje se čuju i njezini uzdasi, dobila je i podršku svojih roditelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks u pandemiji 06:04

Kaže da njezina mama misli da je to baš smiješno dok je tata rekao da je to 'cool'.

Reportažu je radila u svingerskom klubu Swingland u Ishøju, nedaleko Kopenhagena, ranije ove godine, a u međuvremenu je priznala kako joj seks u klubu nije bio najbolji koji je ikada imala.

Svim generacijama omiljena je ista poza, a jedna od njih je 'luda' za analnim seksom
Svim generacijama omiljena je ista poza, a jedna od njih je 'luda' za analnim seksom

U isječku intervjua koji je pušten u jutarnjoj emisiji Radija 4, može se čuti kako Louise stenje dok se seksa s muškarcem kojeg u tom trenutku intervjuira.

Isječak je nakon emisije objavljen i na Twitteru.

- Većina reakcija je bila pozitivna, mnogi misle da je to hrabro i cool. Drugi pak misle da sam prešla granicu u novinarstvu. Nemam dečka i zbog toga je sve ovo bilo definitivno lakše. Moja mama misli da je smiješno, a tata je isto rekao da je cool - progovorila je o reakcijama koje je dobila.

Iako je u klubu provela nekoliko sati, reportaža je na kraju bila dugačka tek nekoliko minuta. Prvo je s društvom sjela u bar gdje su pili vino, a onda su se svi preselili na veliki krevet.

Rekla je i kako bi odbila muškarca koji joj je prišao da joj se nije svidio i da nije bio pristojan.

- Shvatila sam da su ljudi u svingerskim klubovima puno ljubazniji jedni prema drugima nego što je to slučaj u normalnim barovima i klubovima. Među svingerima ne morate ništa objašnjavati ili se ispričavati, jednostavno 'ne' je dovoljno ako s nekime ne želite biti - rekla je.

Priznala je i kako bi možda ponovila cijelo iskustvo, ali rekla je i kako tamo nije doživjela najbolji seks u životu.

- Uživala sam, ali nije to bio najbolji seks ikad. Ipak, muškarci u klubu su jako ljubazni i uviđavni. Osjećala sam se kao božica. Učine da se osjećate uistinu posebno - dodala je.

Iako ju je urednik pohvalio za to što 'eksperimentira s novinarstvom', mnogi ipak misle da je pretjerala. Voljna je opet napraviti sličnu reportažu, ovaj put s videom, ali samo ako ona ne bude na snimci, jer kaže da bi to prekoračilo njezine osobne granice.

Opisala je i kako su je pozvali na veliki krevet u sredini sobe i onda su je počeli dirati po tijelu. Rekla je kako se nije planirala seksati tijekom intervjua.

- Za mene, to se dogodilo prirodno. Moj je posao da ljudima pružim uvid u nešto čemu nemaju svi pristup. Kada sam se priključila akciji to je opustilo i druge goste u klubu, koji su do tada bili nervozni zbog mikrofona i nisu htjeli biti dio reportaže - kazala je Louise.

Tijekom objavljenog isječka koji traje dvije minute, može se čuti kako Louise postavlja pitanja ljudima u klubu, dok se u pozadini čuju zvukovi seksa. Nešto kasnije u isječku, može ju se čuti kako muškarca s kojim se seksa pita o njegovim iskustvima u klubu, a onda počne glasno stenjati.

Postanite majstor poze u kojoj je ženama lakše doći do vrhunca
Postanite majstor poze u kojoj je ženama lakše doći do vrhunca

Louise je i naglasila kako ju nitko iz njezine radio postaje nije nagovarao ili prisilio da se seksa u klubu. Priča je prvo odobrena kao posjet svingerskom klubu, a krajnji proizvod odobrio je dežurni urednik.

Nakon što je isječak objavljen na Twitteru, uz komentar da je Radio 4 bio prisutan na otvaranju svingerskog kluba i da je postalo vruće za reporterku i za goste, mnogi su izrazili svoje neodobravanje.

'Ovo je bilo potpuno nepotrebno', 'Da je ovo muškarac napravio, odmah bi se cijela zemlja podigla protiv njega' i 'Ovo je samo isprika za seks', samo su neki od komentara, piše Daily Mail.

Louise je i velika ljubiteljica putovanja, a njezin profil na Instagramu otkriva i da je u ljeto 2019. posjetila Hrvatsku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku