Lifestyle

Komentari 2137

Svim generacijama omiljena je ista poza, a jedna od njih je 'luda' za analnim seksom

Svim generacijama omiljena je ista poza, a jedna od njih je 'luda' za analnim seksom

Jaz među generacijama može se osjetiti u mnogim aspektima života, ali čini se da se sve razlike istope kada govorimo o seksu. Nedavno provedena anketa pokazala je da je svim generacijama omiljena ista poza

U anketi koju je u Americi provela internetska stranica Bespoke Surgical, 1000 Amerikanaca svih godišta odgovaralo je na pitanje koja im je omiljena poza u seksu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokazalo se da u krevetu sve generacije vole isto, a radi se o psećoj pozi, za koju je glasovalo najviše ljudi.

Za pseću pozu glasovalo je 24.18% ispitanika, misionarska je skupila 20.08%, kaubojka 17.48%, obrnuta kaubojka 5.89% i poza lotus 5.29%.

Prema anketi, pseća poza je svima omiljena jer omogućava duboku penetraciju te stimulaciju G-točke.

Koliko god su se svi složili oko toga koja im je omiljena poza, učestalost odnosa se ipak malo razlikuje među generacijama.

Tako vidimo da se generacija Z seksa 10.64 puta mjesečno, milenijalci 10.24, generacija X 9.09, a boomeri tek 6.65 puta mjesečno.

Pokazalo se i da postoje razlike među vrstama seksa koje generacije upražnjavaju. Generacija Z više od bilo koje druge generacije voli analni seks, s njih čak 55% koji ga upražnjavaju jednom ili više puta tjedno. Boomeri su tu 'najslabiji' i njih čak 52 posto nije nikada probalo analni seks. Tu vrstu seksa nikad nije probalo ni 19% generacije X te 20 posto milenijalaca, piše Purewow.

Najčitaniji članci