Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Smislio rješenje za odbljesak sunca u ekranu laptopa

Novo 'čudo tehnologije': Otkrio trik kako da sunce ne zabljesne ekran laptopa dok radite vani
1

Menadžer iz prodaje koji voli raditi u svome vrtu dosjetio se rješenju za neugodan odbljesak sunca u ekranu laptopa. Podijelio je ideju preko LinkedIna i dobio brojne pozitivne komentare

Ako imate mogućnost raditi za stolom u vrtu, na klupi u parku, ili se spremate na bazen, a postoji mogućnost da budete morali sjesti za računalo, vjerojatno to za vrijeme sunčanog vremena nastojite izbjeći, jer nema gore smetnje za koncentraciju na posao od odsjaja sunca koje tuče ravno u ekran. Srećom, i tome je došao kraj. 

Naime, Tom Wood, menadžer u prodaji, na LinkedInu je podijelio trik kojim je on riješio taj problem: Laptop je smjestio u kartonsku kutiju, osiguravši da sunce više ne može doprijeti do ekrana. 

Rješenje zaista djeluje jednostavno. Pronađite kartonsku kutiju iste veličine kao i prijenosno računalo, okrenite je na 'bok' i uvucite svoje prijenosno računalo unutra.Gledajući Woodov 'prototip' možemo samo reći da je ideja jednostavno genijalna, a i predstavio ju je vrlo duhovito. 

Naime, podijelivši fotografiju svog 'izuma' na LinkedInu, Wood je napisao: Novost iz 'Work From Home Technology' te dodao: 

- Kad radite od kuće i želite uživati ​​u suncu, a ne vidite zaslon od sunčevog svjetla, nabavite najnovije čudo tehnike: Kartonsku kutiju. Tako možete dobiti preplanulu put radeći vani bez problema - napisao je.

Brojni korisnici komentirali su kako je riječ o odličnoj ideji i dijelili fotografiju, a Wood je pojasnio kako na stražnjem dijelu kutije, kao i na dnu, svakako treba napraviti rupe za ventilaciju, odnosno hlađenje računala. U protivnom, laptop bi se mogao pregrijati i pokvariti, prenosi Yahoo Lifestyle. 

- Sram me što se toga sam nisam dosjetio - komentirao je jedan impresionirani Woodov pratitelj, a mnogo je onih koji su mu priznali da je genijalac.