Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Novosti iz Chanela: Parfemi u olovci, mirisno ulje za kosu...

Novosti iz Chanela: Parfemi u olovci, mirisno ulje za kosu...
1

Krema za oči iz iste linije djeluje na principu smanjenja otečenosti i podočnjaka. Za to je zaslužan biljni kompleks Phyto-Active, koji sadrži ekstrakt kvasca i kestena te glicerin i hijaluronsku kiselinu

VIDEO

Chanel je u Novu godinu krenuo s prekrasnim beauty najavama, od nove linije ruževa i proljetne make-up kolekcije do mirisnog ulja za kosu, parfema u olovci i kreme za oči.

Parfemi u olovci i mirisno ulje za kosu

Mirisne olovke sve su popularnije, a Chanel se ovom trendu pridružuje s predivnom pastelnom kolekcijom od 4 kreacije – Chance, Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre i Chance Eau Vive. Dovoljno je povući jedan potez na vrat ili zapešće za dugotrajno uživanje u elegantnim kompozicijama, objavila je slavna kozmetička kuća. Ovakvo pakiranje sve je traženije radi praktičnosti i ekonomičnosti proizvoda.

Miris za kosu inspiriran je mirisom Eau Tendre te se nanosi u spreju, direktno na kosu. Formula je kombinacija parfema i njege za kosu te je obogaćena uljem jojobe. Idealno je nanijeti je na vrhove! Bočica ima 35 ml, izgleda kao sam parfem.

Nova kolekcija ruževa posveta je cvijetu kamelije

Chanel Rouge Allure Camelia inspirirana je omiljenim cvijetom Coco Chanel – slavnom kamelijom. Svaka od 8 nijansi ruževa ima i pripadajuću olovku u identičnoj boji. Koloristička paleta uključuje tonove elegantnih, opojnih boja, a formula je obogaćena uljima badema i jojobe.

Trikovi za bolji izgled od glave do pete: Make up, kosa, koža...
Trikovi za bolji izgled od glave do pete: Make up, kosa, koža...

Kolekcija je postavljena u dvije linije - Rouge Allure Luminous Intense (sjajna) i Rouge Allure Velvet Matte (mat). Kamelija je i na pakiranju, njezin specifičan izgled daje ruževima onu ženstvenu, vintage notu.

Kreme za lice i područje oko očiju

Nova Le Lift Cream obogaćena je super-sastojkom alfalfa, odnosno ekstraktom biljke lucerna koja je na popisu super-hrane. Sadrži minerale, vitamina, amino-kiseline te je u tradicionalnim medicinama poznata kao biljka za liječenje brojnih tegoba. Ekstrahirana je u takozvanom „zelenom“ kemijom.

Krema za oči iz iste linije djeluje na principu smanjenja otečenosti i podočnjaka. Za to je zaslužan biljni kompleks Phyto-Active, koji sadrži ekstrakt kvasca i kestena te glicerin i hijaluronsku kiselinu.

Hit frizure za 2020. godinu: I dalje traženi bronde i balayage
Hit frizure za 2020. godinu: I dalje traženi bronde i balayage

Make-up kolekcija za proljeće/ljeto 2020., Desert Dream

Kreativna direktorica Lucia Pica inspirirala se putovanjem pustinjom te je njezinim čudesnim nijansama posvetila novu, proljetnu kolekciju rumenila, sjajila, sjenila, lakova i bronzera. Desert Dream donosi tonove nježne ružičaste, marelice, hladne smeđe, elegantne ljubičaste, opojno crvene…

- Fascinirale su me boje u pustinji, neočekivano mijenjaju intenzitet tijekom dana, ovisno o suncu, to je svijet za sebe - komentirala je Lucia te osmislila make-up putopis. U kampanji su korištene polaroid fotografije, za koje Lucia ističe da su poput nekog sna, davnih uspomena, romantični i poetski, a to je upravo efekt koji želi postići ovom kolekcijom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru