Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Obavezni ljetni dodatak - šešir! Kako ga i s čim kombinirati?

Ljeto je idealno vrijeme za isprobati nešto novo. Više nego ikad, sad dolaze u prvi plan razni dodaci koji će svakoj odjevnoj kombinaciji dati posebni štih, a prvi od njih je šešir

VIDEO

Šešir, osim dekorativne, ima i praktičnu ulogu - štiti područje glave, vrata i ramena (ovisno o širini oboda) od sunca. Bez obzira na ukus, zahvaljujući velikoj raznolikosti slamnatih šešira, svatko može pronaći nešto što mu se sviđa.

Klasični slamnati šešir bez dodataka ili s malom mašnom ili trakom odgovara svima, a može ga se nositi za vrijeme dana i noći.

Šareni šeširi s raznim ukrasima i u svim duginim bojama, danas se mogu pronaći u skoro svakoj trgovini. Oni s malo širim obodom izgledaju glamurozno, a i pružaju veću zaštitu od sunca.

Vječni klasik je panama šešir, kao klasik se može nositi na običnu bijelu košulju, ali i na haljinu. Isto je lijepo viđen i na plaži i za vrijeme večernjeg izlaska. 

Za romantičarke uvijek je dobar izbor damski šešir sa širokim obodom. U blažoj varijanti može biti jednobojan i ukrašen samo nekim sitnim detaljem, a za one avanturističkog duha, postoje mnogobrojni damski šeširi ukrašeni vrpcama, suhim cvijećem, svjetlucavim kamenčićima ili perjem. Koji god izabrali, damski šeširi lijepo stoje svim ženama i daju dozu elegancije. 

 

Caption this 🦋 • Shop&Customize your perfect summer hats online 👉🏻www.fashionpirate.co.uk @fashion_pirate_shop

A post shared by Zeynab El-helw (@fashion_pirate) on

Pogledajte video sa savjetima kako složiti odjevne kombinacije s različitim vrstama šešira poznate vlogerice Dominique Sachse.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'