Lifestyle

Komentari 0

Obične drvene kvačice riješit će vas nereda u ladici s maramama i šalovima te gumicama za kosu

Obične drvene kvačice riješit će vas nereda u ladici s maramama i šalovima te gumicama za kosu

Jednostavan trik koji ne zahtijeva ni malo posebnih vještina pomoći će vam da uvedete više reda u ladice, a može se primijeniti na mnoge stvari koje je teško držati u redu

Marame, šalovi, trake za kosu - samo su dio odijevnih dodataka koje najčešće samo potrpamo u ladicu, pa se onda mučimo s raspetljavanjem čvorova kad nam nešto od toga treba.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako složiti odjeću u ormaru

Da biste izbjegli takav nered dovoljna vam je obična drvena daščica te nekoliko kvačica, najbolje drvenih, te ljepilo za drvo.

Dašćca bi trebala biti nešto kraća nego što je širina vrata od kupaonice, ili vrata od ormara u koji planirate pohraniti te dodatke.

Dobro ju ošmirglajte kako tkanina ne bi zapinjala, premažite lakom po želji i po njoj rasporedite kvačice u razmaku od dva do tri centimetra. 

Zalijepite svaku kvačicu posebno za dašćicu, pa ostavite da se osuši. Tada dašćicu zalijepite na vrata kupaonice, ili s unutrašnje strane garderobnog ormara, ili privežite za nju špagu i objesite ju na kukicu na vratima i - dovedite u red sve ono što bi se inače gužvalo po ladicama.  

Najčitaniji članci