Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Obitelj od sedam lisica dolazi im u dvorište na trampolin i odmor

Obitelj od sedam lisica dolazi im u dvorište na trampolin i odmor
1

Čim su bebe lisice, koje su prve došle, saznale da je dvorište Shawna Davisa zabavno mjesto za druženje, upoznali su i ostatak svoje obitelji s dvorištem

VIDEO

Još u svibnju, stanovnik Illinoisa Shawn Davis primijetio je neobičan prizor - u blizinu njegovog dvorišta došle su dvije malene lisice.

- Nikada prije nismo vidjeli malu lisicu i bili smo zaista iznenađeni što su bile u našem dvorištu jer živimo usred stambenog naselja. Prvo smo primijetili dvije lisice jedno jutro krajem svibnja na našem popločanom dijelu dvorišta - ispričao je  Shawn.

POGLEDAJTE VIDEO (kako ljubimci pokazuju ljubav): 

Pokretanje videa...

Kako lubimci pokazuju ljubav 00:35

Čim su bebe lisice, koje su prve došle, saznale da je dvorište sigurno i zabavno mjesto za druženje, upoznali su i ostatak svoje obitelji s dvorištem.

Nestalog psa pronašli u starom domu - čak 100 kilometara dalje
Nestalog psa pronašli u starom domu  - čak 100 kilometara dalje

- Nakon toga počeli smo viđati sve više lisica. S vremenom su postale redovne u našem dvorištu. Počeli smo viđati mamu i pet malenih lisica. Tata je bio samo nekoliko puta. Mislim da je njegov posao uglavnom bio osigurati hranu dok su malene lisice učile loviti - rekao je Shawn.

Gotovo svakog dana ova sedmeročlana obitelj dolazila je u dvorište Shawna kako bi se opustili, odmorili i igrali.

-Iako je naše dvorište usred stambene četvrti, vrlo je izolirano s ogradom i puno drveća i grmlja. Mislim da su se lisice osjećale vrlo sigurno jer bi danju često spavale pod drvećem, a zatim bi se  u zoru i sumrak igrale - objasnio je Shawn.

Pomazi kravu za manje stresa - danska hit metoda za opuštanje
Pomazi kravu za manje stresa - danska hit metoda za opuštanje

Shawn i njegova obitelj bili su uzbuđeni zbog posjeta lisica.

- Kako smo se tada bili u karanteni i provodili toliko vremena kod kuće, posjet lisca bila je sjajna zabava za moju ženu, kćer i mene. Veselilo smo se što smo ih mogli gledati kako odrastaju i igraju se. Nismo mislili da su tako razigrani i bilo je zabavno gledati ih -  dodao je.

Kako se bebe lisice svakim danom postajale sve neovisnije, njihovi posjeti su bili sve rjeđi, ali Shawn se nada da će se obitelj vratiti sljedeće godine, prenosi Bored Panda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje