Lifestyle

Komentari 2

Od autobusa 'harmonikaša' su uspjeli napraviti dom iz snova

Od autobusa 'harmonikaša' su uspjeli napraviti dom iz snova

Emma i Nick kupili su autobus, preuredili ga i počeli u njemu živjeti sa sinom koji je u to vrijeme imao 16 mjeseci. Nakon toga, Emma je radila i drugo dijete

Emma Hill i njezin partner Nick kupili su autobus iz 1985. i pretvorili ga u svoj dom iz snova - u kojem su živjeli s dvoje djece. Par iz Tasmanije u Australiji kupio je autobus kada je Emma bila trudna s drugim djetetom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nick je sve napravio sam, osim električnih radova, a preselili su se u njega kada je sad najstariji sin, Hudson, imao samo 16 mjeseci.

- Bus je bio u odličnom stanju. Da, bio je star, ali sve je bilo na svom mjestu. Hudsonu se baš svidjelo. Imao je svoj dječji krevetić postavljen u vlastitoj sobici, ogromno dvorište za igranje, kokoške za igru ​​i bicikl. Meni se svidjela ta jednostavnost. Bilo je to kao sve ispočetka, preseljenje u novu sezonu života. Svoju drugu bebu, Zaca, sam htjela roditi u autobusu. Ipak, krenuli smo u rađaonu i vratili se kući dan nakon. Autobus je bio njegov prvi dom. Bilo je to u tom trenutku ipak previše za mene. Trebalo je razmišljati kako ćemo uspjeti odgajati malo dijete i novorođenče u busu - ispričala je majka.

Nadodala je kako je Zac u početku spavao u ležaljki/ljuljački, a Hudson u krevetiću dok Nickov ormar nisu pretvorili u krevetić.

Nakon šest mjeseci, Nick se vratio na posao, a Emma je morala većinu dana sama odgajati dvoje djece u autobusu. Kaže kako joj je nakon toga nastupila postporođajna depresija.

Prijatelji su im u tom trenutku ponudili da spavaju kod njih što su i iskoristili. 

Bili su kod prijatelja od zime do ljeta, a onda su se vratili u autobus s djecom. Ipak, tijekom tog vremena shvatili su kako bi im život ipak bio lakši u kući pa su se preselili iz svog autobusa.

Sada imaju trećeg sina, koji se zove Micah, i iznajmljuju autobus, koji Emma i dalje opisuje kao svoj 'dom iz snova', na Airbnbu, piše The Sun.