Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Od beskućnice do milijunašice: Postala sam savjetnica za veze

Britanka je, kada je ostala bez svega, pokrenula vlastiti posao. Postala je životna trenerica i savjetnica za veze. Čak 92 posto njenih klijenata završi u sretnoj vezi nakon godinu dana

8 komentara

Kate Mansfield (40), samohrana majka iz Londona, prije četiri godine ostala je bez doma. Živjela je u hostelu koji je bio prepun žohara, a danas je osigurala bolji život za sebe i 16-godišnjeg sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokrenula je vlastiti biznis, Single to Soulmates i postala životna trenerica. Naziva se još i savjetnicom za veze, a pomaže 500 klijenata koji su u potrazi za ljubavlju.

To radi vrlo uspješno, jer 92 posto klijenata završi u sretnoj vezi već nakon godinu dana. Pohvalila se kako je odgovorna za 54 zaruka i brakova te tri bebe.

Love you mum xx

Objavljuje Kate MansfieldUtorak, 23. listopada 2018.

Nedavno je proglašena stručnjakinjom godine za odnose s javnošću na dodjeli nagrade London Prestige Awards. Posao joj danas cvijeta i otkriva kako je do sada zaradila 500.000 funti (oko četiri milijuna kuna). 

No, kada je pokrenula biznis bila je na najnižoj točki u svom životu.

- Prekinula sam s partnerom i u to vrijeme sam honorarno radila, ali nisam zarađivala dovoljno za život. Diplomirala sam novinarstvo i radila u medijima 15 godina. Pokušavala sam dobiti bolji posao, ali nije mi išlo. Zarađivala sam 30 funti na sat (oko 250 kuna), ali to nije bilo dovoljno za život. Tako sam na kratko vrijeme živjela po hostelima - govori Kate.

HEROINA SA ŠKARAMA Besplatno šiša beskućnike: 'Njihov osmijeh je najveći dar'

Nakon toga preselila se kod majke. 

- Bilo je zastrašujuće. Prije nisam mogla ni misliti da se to može dogoditi nekome tko je završio fakultet i prije toga dobro zarađivao - priča Britanka. Prvo je krenula s konzultacijama 'licem u lice', a onda je promijenila strategiju. Prebacila se na internet kako bi doprijela do šire publike.

- Napravila sam web stranicu i naučila kako raditi tehničke stvari. Strategija mi je bila ulagati što više u posao. Prvu godinu to je bilo jako teško - rekla je.

Objavljuje Kate MansfieldPonedjeljak, 30. svibnja 2016.

Napravila je online program za ljude koji traže ljubav. To su bile uglavnom žene, a program je trajao tri mjeseca. U prvom mjesecu žene su trebale prestati izlaziti na spojeve i poraditi na sebi i samopuzdanju. 

Dva puta tjedno je obavljala video poziv za grupe od 20 ljudi. Kada je posao proširila na Facebook, posao se proširio. Od ovog posla, ozbiljno zarađuje posljednje dvije godine. Lani je zaposlila još četiri trenera, a nedavno se proširila na SAD i Australiju.

Najdražio dio posla joj je, kaže, vidjeti ljude kako se zaljubljuju i ponalaze svoj sretan završetak.

Objavljuje Kate MansfieldPetak, 19. srpnja 2019.

- Vidjeti ih sretne, najveća mi je nagrada. Neke od njih imale su nisko samopouzdanje ili tražile pogrešne muškarce. Obožavam im pomagati ljudima da počnu voljeti sami sebe.

Najveći izazov joj je bio, uz posao, podizati sina Jakea.

- Teško je istodobno biti i roditelj tinejdžera. Drago mi je da ne moram raditi 15 sati dnevno i da imam vremena biti i majka - govori Kate koja je u međuvremenu i sebi pronašla partnera s kojim se viđa više od godinu dana.

PRAVA MAMA JE ČEKALA 50 GODINA Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac

Program na kojem trenutno radi zove se The Date Diet. Tu će žene učiti kako ostati u zdravom odnosu i njegovati ga.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message