Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0
Foto: Pinterest
ISTAKNITE SEBE FRIZUROM

Od boba do fudbalerke: Ove frizure stoje sitnijim djevojkama

Često se nađemo u situaciji kada sami sebi kažemo 'joj ova frizura mi zatvara lice'. Ako se pitate koju frizuru biste trebali nositi da bi vam lice došlo do izražaja i vaša 'sitnija' figura, za vas smo pripremili neke ideje

Pronaći frizuru koja odgovara našim značajkama, visini, osobnom ukusu i tipu kose nije lak zadatak, posebno za žene. Ovo su neki stilovi koji bi vam mogli dati novi izgled bez previše drastičnih promjena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:51

1. Bob

Bob je već neko vrijeme u trendu i još uvijek ostaje izuzetno popularan. Bob frizura dužine do brade nikada ne izlazi iz mode, a pristaje gotovo svima. Odličan je izbor za žene s tanjom i slabijom kosom jer djeluje voluminozno, čak i na ravnoj kosi.

2. Pixie

Pixie frizura s više kose na vrhu glave, daje dojam još izraženijih jagodica. Ako imate tanku kosu, a želite kratku frizuru, ostavite duže pramenove na vrhu glavu jer ćete tako postići željeni volumen.

3. Produženi bob

Ako se ne osjećate dovoljno sigurno oko skraćivanja kose u kratki bob, produženi bob je odličan odabir. Dobit ćete željenu promjenu frizure bez pretjeranog rizika, a kosu ćete i dalje moći jednostavno skupiti u punđu ili rep.

4. Stepenasti bob

Pramenovi različite duljine dodaju volumen kosi i oblikuju lijepi profil glave. Stepenasti bob je uvijek upečatljiv i zanimljiv, bilo u ravnom obliku ili u uvojcima.

5. Lob

Ako kao sitna žena imate okruglo lice, ovo je vaša savršena frizura. Lob ili dugi bob mogu vam dati dašak autentičnosti i svježine. Također vam može izoštriti crte lica i otkriti bradu. 

6. Garcon

Garcon frizura vječni je klasik koji je zadnjih dana sve više u trendu. Ovaj izgled lagano pokriva uši i potpuno otkriva potiljak, dodajući volumen na vrhu glave. 

7. Fudbalerka

Još jedan stil koji se vratio iz 1990-ih je fudbalerka. Ovaj stil je kraći sprijeda i duži straga, originalan je i rizičan koji će vam pomoći da izgledate sofisticirano. Također, s fudbalerkom ćete izgledati bezbrižno. 

8. Duža pixie frizura

To je nešto duža verzija tradicionalnog stila koji daje slađi, mekši i sofisticiraniji izgled. Ako se usudite isprobati ovu vrstu frizure, to će vam olakšati friziranje, održavanje i njegu.

9. Dugo i ravno

Ako vam kratka kosa ne odgovara ili ste zaljubljeni u dugu kosu i želite je takvom zadržati, ova dužina je idealna za vas. Ako odaberete ovu dužinu odlučite se za glatku, ravnu kosu, jer ako dodate valove, kosa će dobiti volumen, što neće pomoći da vizualno produžite figuru.

10. Kosa do prsa

U slučaju da se ne želite odreći duljine kose, duljina kose do prsa može biti ključ vašeg novog izgleda. Ovo nije ni predugo ni prekratko; vrlo je podatna, a vašoj će kosi dodati volumen, piše Bright Side.

Komentari 0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa