Lifestyle

Komentari 7

Od gomile dlake nisu znali ni koja je to životinja

Od gomile dlake nisu znali je li to pas ili mačka... Pokazalo se da je Fluffi prekrasna životinja

Zaposlenici arizonskog skloništa za životinje pokupili su hrpu dlake ne znajući točno ni koju životinju imaju. Ošišali su je i tako skinuli četvrtinu njene težine te otkrili macu koja je udomljena za samo dva dana

Kad su ljudi iz Arizona Human Society, neprofitne udruge koja spašava napuštene životinje s ulice, prošli tjedan spasili životinju koja je lutala po ulici, nisu bili baš posve sigurni je li to pas, mačka, ili neko drugo stvorenje. Bila je to hrpetina dugačke i jako zapetljane dlake. No, odlučili su pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako nam ljubimci pokazuju ljubav?

Ispod gotovo kilograma zapetljane dlake otkrili su, što je bila oko četvrtina njene ukupne težine, otkrili su jako lijepu mačku, kojoj su nadjenuli ime Fluffer. Maca je doslovno uživala tijekom procesa preobrazbe.   

Samo dva dana kasnije, pokazalo se da je to prekrasna i umiljata četverogodišnja mačka, kojoj su ubrzo pronašli i novi 'zauvijek' dom. No, prije toga, njena je priča objavljena na Facebook stranici udruge. 

- Kad je Julie odgovorila na poziv da dođemo po životinju, nije bila posve sigurna o kojoj je životinji zapravo riječ, tako je Fluffi izgledala - pišu volonteri.

Iz Udruge se pitaju mogu li pronaći bivšeg vlasnika mace, te ima li šanse da on bude kažnjen, budući da je maca lutala bez ogrlice i očito nitko o njoj nije brinuo.

Ostavljena je na cesti da se brine sama za sebe, kažu u udruzi te ističu kako imaju jako puno životinja sa sličnom sudbinom.