Lifestyle

Komentari 2

Odbrojavanje do Božića slađe je uz beauty adventske kalendare

Odbrojavanje do Božića slađe je uz beauty adventske kalendare

Kozmetički brendovi sve su maštovitiji kad su u pitanju adventski kalendari, a otvaranje svakog novog prozorčića u kojem nas čeka neka kozmetička poslastica veselje je na kvadrat

Najčarobnije doba godine kuca na vrata, a odbrojavanje je slađe uz adventske kalendare. Pored klasičnih - od raznih slastica ili figurica za djecu, kalendari su se zadnjih godina uzdigli na višu razinu i dolaze u raznim kombinacijama - od onih s omiljenim pićima do beauty verzija.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka Olivia pokrenula je brend

Osim standardne dekorativne kozmetike, tu su i proizvodi za njegu tijela i lica. Adventski kalendar brenda Kiehl's dolazi s 24 formule za njegu kože, kose i tijela. Neki proizvodi dolaze u punoj veličini, a neki u manjim pakiranjima. Iako vrijednost kalendara s obzirom na svaki pojedinačan proizvod iznosi 1319,52 kune, oni u adventskom kompletu stoje 715 kuna.

Ovogodišnji Essence adventski kalendar može se pronaći u domaćim drogerijama. U njemu dolazi dekorativna kozmetika za lice, usne, oči i nokte, a cijena je 229,90 kn.

Za sve ljubiteljice šminke tu je i ovogodišnji M.A.C. adventski kalendar Box Of Tricks za 1399 kuna.

Britanska kozmetička kuća The Body Shop izbacila je adventski kalendar pod nazivom Share the Love, u kojemu se nalazi 25 proizvoda za njegu tijela za 926 kuna. U njemu se krije i Avocado maslac za tijelo u punoj veličini pakiranja koji nudi čak 96 sati hidratacije.

Revolution adventski kalendar sadrži 25 proizvoda, od ruževa, sjajila, četkica za šminkanje do paleta sjenila, a set stoji 449,99 kuna. 

 NYX kozmetika i ove godine iznenađuje s raskošnošću te nudi svojih 24 bestselera u manjim i punim veličinama, a prodaje se za 449,99 kuna.

Catrice ove godine, pored 20 proizvoda u originalnoj veličini, nudi četiri u limitiranom izdanju, a cijena kalendara je 299,90 kuna.

Najčitaniji članci