Lifestyle

Komentari 102

Odrekla se svega da postane hodajući seksualni objekt: 'U tijelu imam samo 3 kg plastike'

Odrekla se svega da postane hodajući seksualni objekt: 'U tijelu imam samo 3 kg plastike'

Alicia je napravila mnoge zahvate na licu i tijelu, a uskoro bi trebala staviti i implantante u stražnjicu, još povećati grudi i opet ići na operaciju nosa. Želi izgledati 'skroz' plastično i što sličnije seks lutki

Alicia Amira (31) preselila se iz Stockholma u Švedskoj u Dorset nakon što je dala otkaz na PR poslu. Operirala je grudi, čelo, oči, obraze i usne, a sve kako bi postala hodajući seks objekt. Na društvenim mrežama ima hrpu obožavatelja, a otkrila im je kako s plastičnim operacijama još nije gotova.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja želim živjeti život kao hodajuća lutka, živući plastični seks objekt. Zbog toga sam i 'izbrisala' svoj stari život. Nisam se promijenila, evoluirala sam. Odustala sam od 'normalnog' života kako bi postala ovo. Mogla sam živjeti normalnim životom da sam htjela, ali odabrala sam postati hodajući seksualni objekt. Ponosna sam na svoje putovanje, svaki njegov korak i sve korake koje ću poduzeti - ponosno je rekla Alicia.

Na licu je radila filere i niz drugih zahvata, kao što su fileri za obraze, nazolabijalne filere, botoks, filer za bradu i filer za čeljusti. Usne su joj se također udvostručile, a osim toga operirala je i nos i grudi.

Teška je 52,7 kilograma, a od toga je tri kilograma plastike.

Iako se nekima ovo može činiti pretjerano, Alicia je rekla da je ovo tek početak.

- Ovo nije samo neki trend u kojem se oblačite u rozo. Ovo je fetiš za odrasle, a to znači da trajno mijenjate svoj izgled, stil, svoj život i svoje ponašanje kako biste postali 'Bimbo' plastična seks lutka - objašnjava Alicia. 

Cilj joj je izgledati što više plastično, a uskoro bi trebala i staviti implantante u stražnjicu, još povećati grudi i opet operirati nos kako bi bio što sličniji lutki.

Na Instagramu je prati preko 38 tisuća pratitelja koji joj svakodnevno dijele podršku i pohvale posao koji je obavila.

'Volimo te i uz tebe smo. Tako si zgodna dušo', komentirao je jedan, piše The Sun.