Obavijesti

Lifestyle

Komentari 102

Odvjetnica za razvode otkrila zašto žene ostavljaju muževe

Odvjetnica za razvode otkrila zašto žene ostavljaju muževe
1

Uspješne žene često su se u kasnim dvadesetima udale za nekog 'prekrasnog i perspektivnog', ali onda su tijekom braka shvatile da umjesto muža imaju samo još jedno dijete, priča odvjetnica iz Amerike

VIDEO

Odvjetnica za razvode, Heather Hostetter iz Bethesdae u Marylandu, otkrila je kako je to raditi s iscrpljenim suprugama i supružnicima koji varaju, pa i onima koje je, primjerice, supružnik prevario s prostitutkom, a zatim uzeo kredit da bi toj istoj prostitutki kupio kuću. 

Heather, koju na sat plaćaju 550 dolara, smatra kako prevaranti u braku trebaju njeno razumijevanje, a ne osudu jer, iako su se ponašali neprihvatljivo, ipak su i oni ljudi. 

Pokretanje videa...

Kome pripada prsten nakon razvoda? 00:57

- No još postoje trenuci kad pomislim: "Jao! Varali ste suprugu s prostitutkom kojoj ste na kraju kupili i kuću? Kako ste mislili da će to ispasti dobro?" - priča vrhunska odvjetnica. Otkrila je i jedan od najčešćih razloga zašto žene s uspješnom karijerom traže razvod od muža. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Kako izgleda razvod u 30-ima: To je krivnja i sramota, strah...'
'Kako izgleda razvod u 30-ima: To je krivnja i sramota, strah...'

- Mnoge žene koje traže razvod udale su se za "nesposobne muževe" - govori ova partnerica u odvjetničkom uredu Hostetter Strent, specijalizirana za obiteljsko pravo, razvode i raspodjelu imovine te skrbništvo i uzdržavanje djeteta. Naglašava da joj dolazi sve više uspješnih žena jer žele napustiti svoje muževe. Te su se žene, sa zavidnom karijerom, udale u kasnim dvadesetima za nekog 'prekrasnog i perspektivnog'. No kako je vrijeme išlo, i one su napredovale u poslu, istodobno osnivajući obitelj, postalo je sve očiglednije da se muž "ne misli maknuti s mjesta". 

Objasnila je da takve žene od nezaposlenih muževa ne dobivaju odgovarajuću podršku pa se žena tako mora brinuti za svoju karijeru, ali i za cijelo kućanstvo. Nerijetko dok idu na sastanak dogovaraju čuvanje djeteta s dadiljom i one su te koje znaju gdje se nalazi bebina robica, kuhaju, spremaju po kući... Nakon 20 godina takvog braka, Heather tvrdi, supruga se osjeća iscrpljeno te shvati da uz djecu ima i jedno veliko dijete - supruga.

Toksičan brak štetniji za djecu od razvoda - prati ih cijeli život
Toksičan brak štetniji za djecu od razvoda - prati ih cijeli život

Heather je tada ona koja svojoj klijentici mora reći da će takvom suprugu morati dati pola imovine i još plaćati alimentaciju. 

- Mnogi ljudi misle da i žena treba platiti isto kao što i muškarci plaćaju nakon razvoda, ali ja mislim da se ipak radi o drugačijoj situaciji. Naime, ti muževi su u brakovima imali ženu koja se brinula o kućanstvu, djeci i zapravo svemu što nije direktno suprugov posao i to onda muževi 'plate' u razvodu. A što plaćaju žene koje su u mladosti krivo odlučile i onda sljedećih desetak godina plaćale lagodan život 'trutu' koji im je zapravo samo zauzimao mjesto na kauču - zapitala se Heather, piše Daily Mail.

Za kraj je dodala da je pametnije ranije otići iz lošeg braka, dok kod supružnika postoji još "zrnce ljubaznosti".

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje