Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Omiljene zvijezde dijele korisne savjete koje možete isprobati

Omiljene zvijezde dijele korisne savjete koje možete isprobati

Chrissy Teigen kada ide na put, unaprijed planira outfite kako bi točno znala što će nositi. Halle Berry ima odličan savjet za sjajnu kožu bez obzira na godine, a Bella Hadid za opuštanje i uspavljivanje

VIDEO

Kada vam zatreba savjet obraćate se prijateljima, stručnjacima, a naravno, i internetska tražilica uvijek dobro dođe. No, i slavne osobe mogu biti dobri saveznici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

manekenka 00:59

Od načina života do savjeta za njegu kože, ove su slavne osobe podijelile neke korisne savjete.

Trikovi koji čine da dom miriše na luksuzni hotelski apartman
Trikovi koji čine da dom miriše na luksuzni hotelski apartman

Chrissy Teigen - savjet za pakiranje za putovanje

Svi ste bili u situaciji da ne znate što spakirati kada idete na odmor. Ili još gore, spakirate hrpu stvari samo da biste shvatili da ste zaboravili ono najvažnije, a onda se upustite u beskrajnu petlju ne znajući što odjenuti. Pa, evo savjet Chrissy Teigen. Slavna Chrissy kad ide na put, unaprijed planira svoje outfite kako bi točno znala što će i kako nositi.

Ako želite pokušajte fotografirati svoju odjeću i otvorite mapu na telefonu u koju ih sve možete spremiti. Bit će to poput digitalnog lookbooka koji ćete uvijek imati pri ruci.

Halle Berry - tajna vječnog izgleda

Kada vidite kako koža slavnih osoba izgleda savršeno na ekranu, uvijek poželite znati njihove tajne pomoću kojih izgledaju besprijekorno. Halle Berry podijelila je savjet za hidratiziranu kožu koji joj pruža onaj sjaj bez obzira na godine. Prije šminkanja poškropi se ružinom vodicom i pusti neko vrijeme da upije. Ružina vodica daje mladenačkiji, živahniji i svježiji izgled bez trošenja gomile novca na skupe proizvode.

Kim Kardashian - kako postići blistavu kožu

A tajna blistave kože Kim Kardashian nije ništa više od običnog šećera. Slavna Kim je podijelila da koristi šećer za piling kože i to joj pomaže da se riješi mrtvih stanica kože. Kim ga dodaje svojoj rutini njege tijela.

Bella Hadid - kako bolje spavati

Kada je teško zaspati, neki noć završe frustrirani i satima skrolaju po telefonu, nadajući se da će svakog trenutka utonuti u san. Ali ovo samo pogoršava situaciju. Manekenka Hadid ima savjet za opuštanje i uspavljivanje - ona sluša meditativnu glazbu.

Ne možete spavati? Uz ovaj trik ćete zaspati već za 60 sekundi
Ne možete spavati? Uz ovaj trik ćete zaspati već za 60 sekundi

U studiji iz 2018. pokazalo se da glazba ne samo da pomaže razbistriti um, već i pomaže da bolje i dublje spavate. Sljedeći put kada budete imali problema sa spavanjem, uključite svoju omiljenu glazbu za meditaciju.

Kristen Bell - trenutno podizanje grudi

Jedna od najbolje čuvanih tajni koje slavne osobe imaju vezano uz crveni tepih je kako izgledati savršeno u bilo kojoj haljini. Kristen Bell je podijelila trik kako postići trenutačno podizanje grudi bez operacije i zadržati sve na mjestu dok nosite haljine. Sve što trebate učiniti je nabaviti traku koja je ugodna za kožu i zalijepiti je od prsa do ramena.

Selena Gomez - voluminozne trepavice

Nema sumnje zašto Selena Gomez ima vlastiti kozmetički brend, ona je vrhunski guru kada je u pitanju davanje korisnih savjeta za šminkanje. Otkrila je da za postizanje punijih i definiranih trepavica morate isprobati ovaj trik s pincetom i maskarom.

'Ako vam grudi vise kao i meni, uz ovaj trik izgledat će odlično'
'Ako vam grudi vise kao i meni, uz ovaj trik izgledat će odlično'

Započinje uzimajući pincetu i prekrivajući vrhove maskarom. Zatim nastavlja stiskati donje trepavice kako bi postigla definiran izgled donjih trepavica, donosi Bright Side.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima