Lifestyle

Komentari 49

On je najbolji suprug Zodijaka, napravit će sve da brak uspije

On je najbolji suprug Zodijaka, napravit će sve da brak uspije

Kad se jednom oženi, ne razvodi se tako lako. Strpljiv je, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Vrlo je senzualan i učinit će sve da njegova partnerica uživa

Od svih znakova u Zodijaku najbolje osobine koje čine savršenog supruga ima - Bik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njemu su brak i obitelj na prvom mjestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije 100 posto siguran da će moći ispuniti.

On je vjeran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učinit će sve da njegova partnerica uživa - zapravo to mu je na prvom mjestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nikuda ne žuri - voli da sve ide polako i emotivno.

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi - to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mjestu, iako želi biti uspješan i uzdržavati obitelj. On želi uživati u životu, u svojoj obitelji, želi imati dom...

Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipan i ne tolerira ljude koji ga žele iskoristiti. Kad se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako - dat će sve od sebe da taj brak uspije, prenosi Atma.

Najčitaniji članci