Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

On je samo mali pas, no pred kamerama postaje pseći Elvis

On je samo mali pas, no pred kamerama se pretvara u Elvisa

Dvogodišnji jorkširski terijer postao maneken nekoliko svjetskih brendova i zvijezda Instagrama čije fotografije vlasnica Adriana rado objavljuje. Svi ga obožavaju zbog 'frizure' kojom podsjeća na - 'Kralja'

VIDEO

Teddy je dvogodišnji zaigrani jorkširski terijer koji je postao prava zvijezda društvenih mreža. Živi s vlasnicom  Adrianom Kollarovom (21), studenticom iz Bratislave u Slovačkoj, i svakodnevnom joj pozira uz nove frizure i odjeću, čime uveseljavaju korisnike Instagrama.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako izgleda kad te zavoli - lisica

Pokretanje videa...

Lisac Odi 02:32

Teddy, inače, ima oko 200 odjevnih kombinacija i različitih modnih dodataka, poput leptir mašni, marama, šešira i slično. 

Zbog njegove elegancije i stila, mnogi korisnici Instagrama koji su naišli na njegove fotografije uspoređuju ga s Elvisom Presleyem psećeg svijeta, prvenstveno zbog 'napuhane'  frizure. 

Studentica Adriana kaže da je Teddy, još otkad je bio štenac, imao čupavu dlaku, koju nije bilo lako ukrotiti.

- Uvijek mu je stajala u zraku, tako da je izgledao poput malog lava s grivom - kaže. Počela ga je češljati da se dlaka ne zapetlja i otkrila da će bez problema ostati u onom položaju u koji ju počešlja i - tako je krenula s time da mu izrađuje različite frizure, prenosi Daily Mail.

- Obično mi treba manje od nekoliko sekundi da ga uredim, njegova dlaka se zapravo posloži sama, valjda ga zato uspoređuju  s Elvisom - kaže u šali. Teddy je u njen dom došao kao štenac od 12 tjedana, kaže. Imao je natečenu pupčanu kilu i trebao je operaciju koju si njegova prethodna obitelj nije mola priuštiti pa su ga zato dali na udomljavanje. Prošao je operaciju sa samo 14 tjedana, a i danas ima vrlo osjetljiv želudac. Muče ga alergije na piletinu i drugu perad, pa jede samo izabrano.

- Kad smo ga dobili, znao je imati velikih problema s prehranom, sada kad jede domaću hranu puno je bolje - kaže Adriana. Dodaje kako ga jednom mjesečno kupa, pri čemu koristi prirodna ulja za njegu njegove dlake. Nakon kupanja, na njegovu dlaku nanese i malo kokosovog ulja. Ipak, dlaka na glavi pere se i uređuje češće. Naime, Teddy se bavi modelingom za nekoliko brendova iz različitih dijelova svijeta, pa se svaki puta prije fotografiranja posebno uređuje.

- Perem mu 'kosu' svako jutro i obavezno prije fotografiranja. Prije četkanja uvijek ju pošpricam s malo vode, što pomaže u uklanjanju otpalih dlaka i olakšava četkanje - pojašnjava.

Inače, Teddy silno uživa u putovanjima vlakom i dosad je putovao u Francusku i Njemačku. Obožava privlačiti pažnju ljudi, a jednako tako jako voli i pozirati, pa se uvijek posebno namješta za kameru. Iako je inače pomalo plašljiv psić, pred kamerom je pun samopouzdanja i bez problema će izdržati u jednoj pozi i po nekoliko minuta.

- Inače je vrlo energičan, ali pred kamerom može ostati u istom položaju i po nekoliko minuta. Također može nagnuti glavu i zna se namjestiti u pozu koju zatražim od njega - priča Adriana. I kao svaki slatki mali psić, obožava djecu, koja su uvijek oduševljenja njegovom frizurom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Koji vam je kostim bio najbolji u prvom polufinalu Eurosonga?
RECITE NAM U ANKETI

Koji vam je kostim bio najbolji u prvom polufinalu Eurosonga?

Scena podnosi sve i svašta, neke su kreacije smislene i promišljene, dok su neke tu samo da bi nas iznenadile i zadržale pažnju. U svakom slučaj, kostim pjesmi i nastupu daje vizualni i dinamični okvir